15 november 2013

Frk. Hansen // Fru Larsen

Følger du mig i insta-verdenen (@lillelisalyspunkt), ja så er det nok ikke gået din næse forbi - men gør du ikke, så har jeg noget jeg skal fortælle dig. Den dag Larsen og jeg havde 11 årsdag, pakkede vi Marie Sofie i barnevognen og smuttede en tur ind til byen om formiddagen, hvor vi havde en aftale. Vi var på rådhuset, hvor vi svarede på et par spørgsmål og skrev på lidt papir. Det tog ikke engang 5 minutter og da vi gik ud derfra, var jeg ikke længere Frk. Hansen.


Larsen og jeg er blevet gift. En begivenhed vi har talt om, og også planlagt i nogle år nu, men som af kedelige grunde, desværre aldrig lykkedes. Vi gjorde det i al hemmelighed, faktisk var det kun os der vidste det skulle ske. Det var ikke alle der var lige begejstrede for det efterfølgende, men sådan blev det altså, og vi havde en fantastisk dag. Jeg elskede at det kun var os, der var en helt speciel følelse omkring det og det var bare os og ingen andre. Jeg havde hele dagen et sug i maven, en følelse af lykke der fyldte mig til bristepunktet. Lidt ligesom de timer hvor ingen andre end os vidste at Marie Sofie var kommet til verdenen. Der er bare noget specielt over at have så store ting, helt for sig selv, i hvert fald for en stund. 


Det var faktisk rigtig møgvejr den dag, det stod ned i stænger det meste af dagen og det var koldt og gråt. Men det ødelagde nu ikke vores dag. Efter besøget på rådhuset, spiste vi en lækker brunch inde i byen og tog derefter hjem. Som Hr. og Fru Larsen. Da vi var hjemme igen, begyndte vi at ringe rundt og fortælle. Alle var glade på vores vegne, nogle enkelte dog skuffede over ikke at være med. Men sådan er det jo bare, vi havde taget valget om at være helt os selv - nårh jah, og så lige Marie Sofie. Jeg holdt meget på at når det nu endelig lykkedes os at blive gift, så skulle vi være 'bare os'. Vi planlagde for nogle år siden den helt store bryllupsfest, hvor stort set alt var på plads, og hvor det så ikke blev til noget alligevel. Det sidder stadig i mig, eller, det gjorde det - og jeg blev mere og mere lun på idéen om at det bare var os, der en dag tog på rådhuset. Ikke noget stort og prangende, ikke noget med en masse forberedelser osv. Bare os. Heldigvis var Larsen med på den idé. Det var pisse (pardon) romantisk, hvis du spørger mig! 


Vi nød dagen hjemme, med Marie Sofie og hinanden. Ikke noget specielt, bare ren og skær nydelse af lykkerusen. Vi spiste hakkebøf med løg om aftenen og smilte over alle de fine og søde hilsner vi fik efter 'offentliggørelsen'. Sidst på eftermiddagen ringede det på, og en meget forpustet lille blomsterdame kom med den skønneste buket fra min dejlige veninde. Vi havde købt de lækreste stykker chokoladekage med inde fra byen, og spiste det som dessert om aftenen. En helt igennem fantastisk dag, fyldt med kærlighed og varme. Jeg kunne ikke have tænkt eller ønsket mig den bedre.


6 kommentarer:

 1. Tillykke med brylluppet!
  Min storebror og hans kone, blev også gift i smug på deres årsdag, og tog til Malmø og fejrede det. Vi som familie var lidt overraskede, men det var helt deres beslutning at tage, og den slags kan og må man ikke gøre krav på.
  Den 24.august fik de så en kirkelig vielse udenfor, under en strålende sol. De ville jo alligevel gerne holde et bryllup, og det var skønt alligevel at få lov at fejre deres kærlighed, og det blev den bedste fest jeg nogensinde har været med til. Så alle fik deres vilje. :)
  Tillykke igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Anne - ja, vi har jo også haft planlagt den helt store fest for nogle år siden, men nu blev det bare os selv - og jeg tror også at dét at vi alligevel skulle feste med vores familier ugen efter gjorde at vi syntes at det var helt i orden at det blev 'bare os'

   Kh. Lisa

   Slet
 2. Åh hvor romantisk!! Stort tillykke. Jeg kan godt følge jer i jeres valg, det at have det for sig selv.. Det ville jeg også gerne men nu bor vi bare lige overfor kirken så det er næsten fjollet at køre 25 km til rådhuset;) endnu en gang tillykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan jeg nu godt følge dig i, Frøken F :) Og tusind tak :)

   Slet
 3. Eeeeej, tillykke! :) Hvor hyggeligt, det bare var jer tre. :)

  - Line
  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var SÅ hyggeligt, Line og tusind tak :)

   Slet