24 august 2013

Kulde kom bare an!


Nu kan de koldere dage bare kom an - Marie Sofie har nemlig fået den fineste termojakke i rigtig tøsede farver. Den er fra filabel.dk - en super fin hjemmeside med lækre ting til mor og barn. Jakken er af mærket Småfolk, den er af lækker kvalitet og virker umiddelbart rigtig holdbar. Vi prøvede den på hende den anden dag, den virker dog lige som det største, men den skulle fungere fint fra 0-6 mdr. Jeg tænker at når det går hen og bliver endnu koldere i vejret om en måned eller to, så er den helt perfekt. Hun havde en fest de første 2 minutter, imens vi tog billeder - derefter blev hun gal og ville ikke lege mere, men i kan da fornemme størrelsen.

Jeg har efterhånden brugt en del tid inde på de forskellige baby-børne-hjemmesider, kigget på fine sager og skrevet ting på den evige ønskeseddel - sådan en har vi vel alle, og sådan en har Marie Sofie nu også fået. Har mor bestemt.
Nogle af hjemmesiderne er mere overskuelige end andre og filabel.dk er en af de gode. Den er overskuelig, det er nemt at finde rundt og er der noget man er i tvivl om, så giver de hellere end gerne en hjælpende hånd. Bl.a. via deres chat.
Filabel har rigtig mange fine sager - jeg har primært kigget på tøj og legetøj til Marie Sofie. Noget de har et pænt udvalg af, især tøj i mange af de kendte mærker som de fleste kender. Småfolk, Danefæ, Ej sikke Lej, IdaT osv. - og så har de tøj til børn op til 10 år. De har også skønne trærangler og andet trælegetøj - nej, jeg er ikke spelt-øko-mor, kan bare godt lide trælegetøj til børn - og jeg kan ikke afvise at Marie Sofie måske kommer til at skulle lege med noget af det.

Er der stemning for en rabatkode til shoppen - hvis ja, så giv lyd i kommentarfeltet.-------------------------------------------------------------------------
                                                                                       Indlægget er sponsoreret,
de skrevne ord er dog helt og holdent mine egne.
-------------------------------------------------------------------------

Ingen kommentarer:

Send en kommentar