07 juli 2013

Gratis baby-kasser


I dag sendte jeg Larsen og svigerfar ud efter de gratis-kasser jeg havde bestilt - de skulle alligevel ud efter nogle småting, såsom gardiner til børneværelset og soveværelset. Og så bad jeg dem også lige om at tage 4-hjulstrækkeren med hjem, den stod alligevel bare og ventede på os. Planen var egentligt at det var noget Larsen og jeg skulle bruge en dag på, her i starten af hans ferie, med at få hentet de sidste ting hjem. Men efter min indlæggelse og så lige det faktum at jeg intet kan, så droppede vi den plan, men så er det kun dejligt at man kan ty til forældre. Barnevognen blev hentet og den er SÅ fin! Måske den skal have et indlæg for sig selv - lige så vel som alle de hylder vi har fået hængt op i dag også skal fylde i et andet indlæg. Det jeg vil vise jer i dette indlæg, er nemlig de gratis-kasser jeg fik hjem. Jeg havde bestilt kasserne fra Rema1000, Babysam og Libero - den opmærksomme vil lægge mærke til at der er to fra Libero, men det er deres fejl, de sendte mig nemlig to gavebevis, og ja, så har jeg altså bare udnyttet det.


I kassen fra Babysam kunne man også få en blespand med, men den har vi fravalgt, da vi simpelthen ikke kan se det geniale i dem. Og så stor en herskabsvilla bor vi heller ikke i, at vi ikke lige så godt bare kan smide bleen i skraldespanden. Jeg synes faktisk det er nogle helt okay ting man får, når man tænker på at det er gratis - og det står jo en frit for om man vil benytte sig af tilbudene.

2 kommentarer:

 1. Det er altid dejligt med lidt gratis glæder :-)

  Husk gratis ble og babymos i Bistroen, når I handler i Bilka :-)

  Matas har også en fantastisk kasse (også til moderen) :-)

  Mange apoteker udleverer gratis vareprøver

  Læs magasiner om graviditet og baby: http://www.lifemags.dk/

  Gratis sut: https://www.facebook.com/MAMBaby/app_259618087440294

  Hvis du alligevel skal bestille lidt tøj, så prøv Englestreger.dk ... Når du køber for 200kr. kan du tilføje en gratis babypakke til din ordre.
  Gratis sikkerhedsbox 6-9 mdr.: http://app.borneulykkesfonden.dk/kampagner/sikkerhedsboksen/#.UdsrEW0xIcE

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Zania.
   Matas har jeg været i, de havde ikke noget som sådan - et net med forskellige små prøver på ting til moderen, en ble og en sutteflaske. Og en masse forskellige brochurer.
   Apoteket fik jeg også et par små prøver i en lille toilettaske fra.

   Slet