29 maj 2013

Gave-idéer til ham.

... eller mangel på samme!

Lige om lidt fylder Larsen år, faktisk i næste uge. Jeg er (endnu en gang) på helt bar bund, ang. hvad jeg skal give ham i gave. Jeg er efterhånden også ret sent ude, jeg må indrømme at jeg ikke havde skænket det en tanke, der har været så meget andet lige at bruge tanke-plads på - men et eller andet skal han da have.  Et eller andet godt, ikke bare noget ligegyldigt, som han alligevel ikke gider bruge eller bliver glad for.
Så nu er jeg gået i tænkeboks, og nettet er min ven. Jeg påtænker lidt at forære ham en get-away, bare et døgn væk fra alt herhjemme, et døgn kun for os uden mulighed for at sætte os ved hver vores computer, smide os i sofaen foran fjernsynet osv. Ved at give ham sådan en gave, så er det jo også at give mig selv en gave. En get-away i forholdets tegn. MEN lige netop den næste måned bliver liiidt stram, sådan ren økonomisk, for vi står nemlig med en ekstra husleje, da lejligheden på Boulevarden desværre ikke er lejet ud. Så hvis jeg skulle give ham sådan en get-away, så skulle det være i juli at vi tager af sted, for så ville pengene umiddelbart være til det, og egentligt er det jo også en fin måned at gøre det i. Vi kan komme af sted inden termin, en 'sidste' tur alene inden vi ikke længere kun er kærester, men også har fået titlerne mor og far, Larsen har ferie i juli, så det ville også passe perfekt i forhold til at jeg ikke skulle arrangere ham fri osv.
Næste spørgsmål er så, hvilken slags get-away det skal være. Allerhelst gav jeg ham jo gerne den helt store oplevelse og bookede et værelse på Henne Kirkeby Kro, hvor vi kunne overnatte og spise helt fantastisk mad hos Paul Cunningham, dét ved jeg nemlig at han godt kunne tænke sig. Desværre har jeg ikke råd til en gave i den kaliber. Det kunne ellers have været skønt at se hans ansigt, når han åbnede et 'gavekort' til det. Nu er jeg så gået lidt i gang med at undersøge hvad de forskellige Comwell, har at tilbyde - om der lige var noget der kunne falde i hans smag. Evt. noget med madoplevelser. For umiddelbart, så tillader min pengepung bedre et besøg hos Comwell, end hos Cunningham. Desværre.

Men tænke, tænke, tænke. Kan man godt bare lave et hjemmelavet gavekort og så satse på at pengene er til det i juli? Tænke, tænke, tænke.

4 kommentarer:

 1. Altså sådan et get-away lyder skønt! Jeg tænker at lave et 'kupon-hæfte' til K, heri er de nuværende ideer: overnatning i mine forældres sommerhus med picnic på stranden, tur til Ebeltoft - strøgtur og vaffelbageri, gåtur rundt om en nærliggende (meget stor!) sø som han har talt om flere gange. Ja og så gik jeg også tør for ideer! Tænker 6 kuponer som kan bruges - skal være ting der ikke er for dyre, nemt kan arrangeres, og hvor der bare er fokus på OS! (Og hvor jeg lader firmamobilen ligge derhjemme - pinligt men sandt at måtte indrømme at jeg nok altid er lidt på arbejde - suk!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder da bestemt heller ikke som en dårlig idé, med sådan et kuponhæfte. Den idé bliver lige gemt :)

   Oh, ja, husk lige at lægge den fra dig - her er vi gode til, selvom vi siger nu skal vi være sammen osv. så sidder vi alligevel med hver vores mobil og forskellige apps. DUM DUM vane!

   Tak for den gode idé :)

   Slet
  2. Det er nemlig bare en frygtelig dum vane, men lige så frygtelig svært at lade være med!

   Slet
  3. Du har helt ret! Men det er da forfærdeligt - hvad gjorde vi førhen, talte vi rent faktisk sammen, når vi var sammen? Ha ha.

   Slet