27 maj 2013

"Sidste gang inden..."

Vel hjemme igen, efter en fantastisk weekend på Sjælland. Weekenden har stået i Baby Ms tegn - der skulle tages en ordenlig 'tørn' mht. at få købt tøj til hende. Jeg har før nævnt at jeg ikke kan finde ud af det der med at købe tøj til små størrelser, kan knap nok finde ud af at købe til mig selv - jeg synes det er uoverskueligt, og af samme grund allierede jeg mig med min fantastiske veninde, som jo oven i købet elsker den slags, for nu skulle det altså gøres. Punkter på indkøb-til-baby-listen skulle streges - og det skal jeg love for der blev gjort. Nu kan hun altså bare komme an, hende Baby M, for nu er der styr på sagerne - der mangler nogle småting, men det kan selv jeg overskue, så det er jo kun herligt.

Jeg må indrømme at det ikke var det sjoveste at skulle rejse langt, med så meget mave og bagage oven i. Men med de valgte rejsetidspunkter og det faktum at jeg undede mig selv pladsbillet begge veje, så gik det faktisk ret smertefrit. Og af sted, det ville jeg. Camilla er min tætteste veninde, vi boede sammen på efterskolen og har holdt fast lige siden. Vi er ens på rigtig mange punkter, uden overhovedet at være det alligevel. Den gang hun blev gravid med Mynthe fik vi stablet en 'tradition' på benene, nemlig at vi skulle ses hver 2.-3. måned, også så jeg kunne følge med i graviditeten og være en del af Mynthes liv. Det har primært været mig der har taget turen til Sjælland, men det har ikke gjort mig noget, jeg elsker nemlig at være på besøg hos dem. Vi har været rigtig gode til at holde fast i vores tradition om at ses, i hvert fald lige indtil det seneste års tid, desværre. Faktisk, så havde vi ikke set hinanden siden sidste sommer - kæmpe fejl, men der har bare været rigtig mange ting der har gjort, at det ikke har lykkedes. MEN i fredags blev jeg modtaget på hovedbanen af min skønne veninde med et kram. Hurra! Det lykkedes os rent faktisk at finde en weekend, hvor vi begge havde tid og råd. For let's face it, det er dælme ikke billigt at skulle rejse til Sjælland, og slet ikke med DSB. Længe leve wildcard og billig-dage.

Min veninde havde lånt en bil til weekendens strabadser - endnu et hurra, for hold nu k*** hvor er jeg i endnu dårligere form end nogensinde, med den mave her. Fredag blev brugt i København, hvor vi besøgte 4 Mødrehjælpen-butikker. Førhen havde jeg altid tænkt at det kun var for virkelig trængende folk, det med Mødrehjælpen, for kommende mødre, der ikke havde råd til at gå i almindelige butikker. Sådan var det også en gang, i dag er det dog mere en genbrug for babyer og børn og 'tilladt' for alle at handle der. Vi fandt nogle skønne sager til absolut ingen penge, primært tøj - det er jo helt fantastisk hvad man kan finde rundt omkring. Lørdag stod den på shopping i Hillerød, der blev det også til lidt. Bl.a de lidt mere praktiske ting. Det blev også til et sødt lille lam, der spiller musik, hvis man trækker den i halen med minus 40% - det kan vi lide. Havde jo ellers tænkt at jeg ville finde en bamse, hvor man selv kan bestemme musikken, men det er ikke lykkedes mig at finde - og måske det også er mere beroligende med den søvndyssende melodi der, frem for en decideret sang. Jeg skal ikke kunne sige det. Min plan er nu at afspille den lille bamse for maven hver dag, og forhåbentligt kan hun genkende melodien, når hun kommer ud på den anden side af maven. Søndag stod den på loppemarkeder, bl.a i Holte. Der fandt vi en masse farverigt legetøj til ingen penge, bl.a den populære 'lære bamse' fra Fisher Price til sølle 50 kr. Helt fin og funktionel. Skønt med sådan nogle fund.

Det var en weekend i babyens tegn, men der blev også tid til at hygge og se en spændende boksekamp, tid til at få sludret, sladret og vendt verdenssituationen - og ikke mindst, alle de tanker der er omkring hvordan livet kommer til at blive nu. Det er jo snart ved at være, vi går mod juli med hastige skridt - derfor er der også en ting der er begyndt at fylde i mit hoved, når jeg gør bestemte ting. F.eks. så var det her jo mit sidste besøg hos min veninde inden Baby M er her, det var sidste gang vi sås, inden hun kommer her og skal se 'giraffen'. Sådan er det med så mange ting. At næste gang, nogle ting sker, så er det med titlen mor og med et barn. Det er både spændende og glædeligt, men også virkelig surrealistisk at tænke på. Som min veninde sagde - du skal være mor. Holy moly - JEG skal være mor!

2 kommentarer:

 1. Sikke unge vi er! Elsker det billede :-)
  Dejligt at se dig igen, og selvom det nu nok bliver sværere end før at ses, så vi kæmpe for det - og jeg skal også nok finde vejen frem til dig og baby M. JEG GLÆDER MIG, især til at se dig i din nye mor rolle <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et fantastisk billede!

   Også rigtig dejligt at se dig igen - og ja, vi må jo nok erkende at det bliver lidt sværere, men jeg er helt klart med på at det skal kunne lade sig gøre.

   Jeg glæder mig også til at se mig i mor-rollen, ha ha. Glæder mig nu også allerede til at se dig igen ♥

   Slet