06 april 2013

Ude af drift

Min krop er i udu - den fungerer ikke. Sidste uge og i starten af denne havde jeg ellers et væld af gode dage, hvor jeg fik lavet en masse og slet ikke følte behov for mine vanlige middagslure. Total over the top og fyldt med overskud, var jeg. Men det er da så også stoppet nu. Jeg har skrevet mig en to do liste så lang, ting der gerne skulle ordnes inden for den nærmeste tid og listen skulle gerne være fyldt med streger når vi når hen omkring d. 1. maj, for så flytter vi jo. Listen blev skrevet på en god dag, så det virkede ikke så voldsomt med alle de punkter, men nu, en dag som i dag, hvor jeg nærmest har ligget på langs i 3 dage i streg nu, ja så bander jeg den der har skrevet listen, langt væk. Bare ærgerligt at det er mig selv. Efter de sidste par dage på sofaen, tænkte jeg at med al den hvile, så ville jeg give den en skalle i dag og få styr på en masse, imens Larsen alligevel er på arbejde. Han har fri de næste par dage, og det kunne være fedt bare at nyde dagene med hinanden, i stedet for at bruge dem på en masse praktisk. Anyways, dagen er da også startet super godt ud med mig der stod tidligt op og kørte op for at handle og hente en pakke på posthuset. Men allerede da jeg går rundt i butikken kan jeg godt mærke, at det bliver en lang tur hjem. Jeg havde taget en indkøbsvogn, noget jeg ellers sjældent gør (burde være første tegn på at dagen blev lang) - og i takt med at jeg får fundet varerne, hænger jeg mere og mere ind over vognen. Lad mig bare sige, at der nogle dage, efterhånden ingen aktivitet skal til, før plukkeveerne viser sig, eller, det er i hvert fald hvad jeg tænker det er. Nåh, får læsset cyklen og kommer hjem. Tænker at et varmt bad, lidt mad og en tidlig lur på sofaen vil hjælpe på det hele. Nu sidder jeg så her. Mange timer senere. Er træt og brugt, som havde jeg været i byen hele natten. Listen ligger og håner mig, foran mig står en tremmeseng fyldt med babysager, som jeg havde lovet mig selv at få styr på, især tøjet, da det vælter ind fra højre og venstre med tilbud om tøj. Pakken jeg hentede på posthuset er også fyldt med tøj, et kup synes jeg selv, som jeg gjorde i en gruppe på facebook. 16 natdragter (str. 50-74), 2 par bukser og en body. 125 kr. Det synes jeg da er en hel fair pris. Har kun lige formået at fået åbnet kassen og set på noget af tøjet, det siger lidt om min træthed, orker det simpelthen ikke lige nu. Solen skinner, vejret er godt, det er weekend - og jeg håber inderligt på, at jeg snart får noget af det overskud tilbage, som jeg har nydt så godt af den senere tid. 3 dage på langs må da også være max - er det ikke det vi siger...


3 kommentarer:

 1. Jeg mener det... Sig nu for filan til, hvis jeg skal komme og sortere eller noget... Det er sågu da dét jeg kan! Bare du laver kaffe, underholder og anviser ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg mener det... Sig nu for filan til, hvis jeg skal komme og sortere eller noget... Det er sågu da dét jeg kan! Bare du laver kaffe, underholder og anviser ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for buddet :) Du må komme og køre de lette småting, når vi har fået nøglerne ;)
   Så vil jeg med glæde vise dig de nye vægge og måske også lave en kop et eller andet :)

   Slet