08 april 2013

Bolig drømme #1


Drømmer om at kunne pryde vores nye vægge med disse to posters - er der nogle der kender til at bestille fra etsy.com? Lige disse to er fra en sælger i Canada og aner ikke hvordan og hvorledes med om der er told osv. og om det overhovedet kan lade sig gøre at få dem hjem?

5 kommentarer:

 1. Uha, jeg ELSKER den film! Den er simpelthen mere end fantastisk :)
  Kender ikke selv til det med at bestille fra Etsy, men tror ikke det er noget problem :) Hvis det kommer fra Canada, så er der vel risiko for at det bliver kigget på i tolden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig en fantastisk film - og jeg er helt skudt i de posters der. Må forsøge mig frem, der står de sendes til DK, så må jo bare prøve - ville bare være fedt, hvis der lige var en der havde erfaring. :)

   Slet
 2. Det kan jeg godt forstå! :), her kan jeg desværre ikke hjælpe :) - men på den anden side har jeg heller aldrig hørt om nogen der har haft problemer med det - men kunne forestille mig at det er ligesom ebay :)

  Elsker også de citater - dem begge lige meget! :)

  SvarSlet
 3. Jeg køber en del på Etsy - også fra sælgere med hjemsted udenfor Europa. Som hovedregel, kan du risikere at der bliver lagt told på dit køb, hvis det har en værdi der overstiger 80 kr. incl. fragt. Jeg har dog ofte købt for mere end 80 kr. - og er kun en enkelt gang kommet til at betale told - det var så til gengæld nærmest mere end havd varen havde kostet :) Så hvis du tør kan du tage chancen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for infoen, Tina. Der er vidst ikke andet for, end at jeg må prøve at bestille dem hjem - så må vi se hvor meget de kommer til at koste :)

   Slet