05 april 2013

Tilfældigt tilbud

I eftermiddags fandt jeg 'baby-indkøbslisten' frem, for at tjekke af og se hvor meget vi mangler. Et af punkterne var et badekar til Baby M. Flere tanker er gjort i mit hoved omkring den her simple ting, som et badekar, og nu hvor vi står og skal flytte, kom der pludselig en ny tanke. Ville der overhovedet være plads til det badekar jeg havde tænkt på, på det nye, meget lille badeværelse. Det tænkte badekar, skulle 'bare' være det billige i hård plast fra IKEA til en flad 50'er - havde godt tænkt i andre muligheder, men blev enig med mig selv om, at Larsen nok mest var med på ideen om den billige løsning, ergo var det også det jeg endte ud med inde i mit hoved - og hvorfor skulle det ikke også fungere. Tilbage til det med pladsen, jeg nævnte for Larsen om han mon mente at der var plads til det badekar fra IKEA, hvortil han nævner at han havde set, at de havde sådan et foldbart badekar i Babysam, da vi var der. Ehm, ja, et flexi bath, det var jeg udmærket klar over. Havde da også tænkt tanken, søgt på det og forelsket mig en smule i det, dengang jeg sad og undersøgte alle de forskellige ting på listen. MEN blev enig med mig selv om at hvis Larsen skulle vælge mellem et flexi bath og det billige fra IKEA, så ville han alligevel bare sige det billige - igen, der er gået lidt sport i at prøve at se hvor billigt vi kan gøre alt det her anskaffelses-noget. Nu står vi jo så bare i en lidt anden situation med størrelsen på badeværelset og Larsen var helt med på at vi købte flexi'en, så det ikke kom til at fylde så meget. Så jeg satte mig for at søge på dba osv. for at se om nogle skulle have et billigt kar til salg. TILFÆLDIGVIS er jeg lige inde for at tjekke ny-prisen på Babysams hjemmeside og hvad ser mit øje - en reklame popper op, om at der indtil d. 17. april er 40% på lige præcis Flexi Bath - jamen hurra for det! Så nu er der bestilt et flexi bath hjem til Baby M, og så lige sådan en badestol også, den er godt nok ikke på bud, men hey, den kostede det samme som vi sparede på badekarret. Så nu skulle hun gerne kunne komme i bad også, hende den lille - og endnu en ting er krydset af listen.

Billede fundet på google.

6 kommentarer:

 1. Eeiiii jeg havde slet ikke set at i vidste det bliver en pige i skal have. :D hvor er det stort.
  Håber hun bliver vist frem har på bloggen. Hun bliver smuk med den mor hun har ;)

  Kh Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du dog sød, Anja - tusind tak for de fine ord. Og jo, mon dog jeg kan lade være med at snige nogle billeder ind af hende, her på bloggen :)

   Slet
 2. Fedt. Tak for tippet! Vi har allerede et til den store pige, og det er så praktisk til et lille badeværelse. Vi har lige bestemt, at vi vil ha et mere til den lillebitte pige. Så kan de komme i bad på samme tid.
  Hvis ikke allerede i har en, så kan jeg anbefale sådan en plastik baby-holder. Altså sådan et slags "stativ", man kan lægge bæbs på, så hun ikke får hovedet under vand og så mor/far ikke får krampe i armen ;-) Og så lige en våd klud på den lillebitte brystkasse/mave, så baby ikke bliver kold. Fortesten, verdens bedste tip, hvis I ikke allerede har tænkt så langt: babyer elsker hårtørrer, især efter badet. De nyder bare varmen! Det er også guld værd ned en omgang numsetørting efter bleskift. Så bliver baby-nummi heller ikke så hurtig rød.
  Jeg elsker at bade vores baby. Det kan være lidt halvsvært i starten, men når baby og forældre har lært det, er det bare den dejligste hyggestund! :-)
  God fornøjelse når den tid kommer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. "plastik baby-holder" ha ha - fedt udtryk. Men jo, den købte jeg også med, det er bare den jeg kaldte for en badestol ;)

   Og tak for de gode råd - de er mere end velkomne :)

   Slet
 3. Det var også det jeg ønskede også kom det heldigvis som spot i Rema 1000. Der måtte jeg ned og købe det. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg så det faktisk godt i Rema for lææænge siden, men der var jeg jo så af den overbevisning at det billige fra IKEA var det vi skulle have. Hehe.

   Slet