03 april 2013

Ting og sager - og en god nyhed!


#1 - Fint babysengetøj fra den kommende mormor og morfar.
#2 - Barnevogn bestilt OG betalt af den kommende morfar - af hjertet TAK!
#3 - Alle tingene til at være kreativ for Baby M's skyld er nu skaffet, så er det bare i gang...
#4 - Skønne ting fra Fakta. Kasser til opbevaring, en fin vase og lækre vand/mad-skåle til dyrene.
#5 - Bøjler en masse - og så var det ikke en gang fordi jeg rippede Søstrene Grene.
#6 - De første flyttekasser er kommet hjem, så jeg så småt kan begynde at pakke ned.

Der sker ting og sager her hos os lige for tiden.
Jeg tilbragte et døgns tid i fødebyen i påsken, hvor jeg sagde farvel til de gamles lejlighed gennem 15 år, og hilste pænt på det nye sted de har fået. En stor, skøn, ældre og charmerende lejlighed lige midt i gågaden - SÅ fin. Dog en masse trapper i selve lejligheden, men mon ikke det er en vanesag og lidt nemmere at kapere, når man ikke slæber rundt på et lille væsen i maven. Det tror jeg nu. De flytter allerede lige om lidt, så det var sidste gang jeg var i den gamle lejlighed - og jeg huskede da også at sige farvel til mit gamle værelse. Det blev også til et besøg hos farmor, og om lørdagen kom Larsen ned til os og så stod den på barnevogns-kig. Kiggede dog kun på én vogn, den jeg havde undersøgt alt om hjemmefra. Den levede helt op til mine forventninger og så var der ingen grund til at kigge på andre. Jeg er ret imponeret. Fra vi gik ind til vi var ude igen, tror jeg der har været gået sådan ca. 15 min. Færdig slut - og så var den ged barberet.
Mine søde forældre havde tidligt meddelt at hvis vi fik tilbudt barnevogn fra andre, så skulle vi sige nej tak. De ville nemlig rigtig gerne give os en spritny barnevogn, som kunne holde i mange år. Den tanke skulle jeg lige vænne mig til, for Larsen og jeg havde jo besluttet at finde en fin og god, brugt barnevogn, så det at skulle sætte sig ned og kigge nettet tyndt for hvad der ville være en god barnevogn for vores barn og os, og som opfyldte de krav mine forældre havde (med at den skulle være ny, god osv.), ja det lyder mærkeligt, men det tog mig lige lidt tid at vænne mig til. Med kyndig hjælp fra veninden som har været hele rumlen igennem, og så lige det at læse side op og side ned om alle mulige forskellige barnevogne, ja, så lykkedes det mig at finde en på nettet som jeg, jo mere jeg kiggede på den, forelskede mig mere og mere i. Havde dog taget mig det forbehold at den lige skulle ses i virkeligheden, inden vi gjorde noget som helst. Men som sagt, den levede helt op til mine forventninger, så vi sprang til - og morfar betalte. Larsen havde meldt ud at det med barnevogn måtte jeg hellere end gerne selv stå for, altså det med at søge nettet tyndt osv. Jeg havde dog forlangt at han tog med ud og kiggede, også så vi kunne se om den ville passe til ham, da han er en høj fyr. Efter at have stået og stillet lidt på vognen, nikkede han godkendende til mig og så var det sådan. Så nu er der en ting mindre på den lange liste over ting der skal skaffes til Baby M. Igen, tusind tak til den kommende morfar - kan ikke takke nok.

Var det ikke en god nyhed? At barnevognen nu er på plads? - det ér en god nyhed, men selvfølgelig ikke den eneste...

For jeg kan hermed fortælle at mine forældre ikke er de eneste der har fået ny lejlighed - Larsen og jeg var ude og kigge på en lejlighed i søndags, som jeg også fortalte om i et tidligere indlæg. Lad mig bare sige at den er helt igennem perfekt for os! Vi kom ind, jeg så først køkkenet og tænkte ved mig selv, at det ville Larsen godt kunne leve med. Så faldt mit blik på gulvene (ingen gulvtæpper, men flot trægulv) - ja, der var jeg så allerede solgt! Vi kiggede selvfølgelig videre, lækker stue, med et lille fint børneværelse i forlængelse - wauw. Stort skønt soveværelse med en lille altan, hvor udlejeren meddelte at der sikkert godt kunne stå en lille barnevogn, det havde han i hvert fald set på en af de andre altaner. Larsen og jeg nikkede 'godkendende' til hinanden med de største smil på, allerede inden vi havde set badeværelset - det indikerer jo at vi nærmest var ligeglade med om badeværelset så var et hul. Ha ha! Det var det dog ikke, et hul. Det eneste lille bitte minus, det eneste ved hele lejligheden faktisk, er nok badet på badeværelset - bruseren sidder nemlig lige inden for døren, så man nærmest tager bad op ad døren. Men det er bare sådan det er, det skal nok fungere. Vi var ekstatiske - på en dæmpet måde - og dog. For jeg kunne godt mærke min iver tage over, vi SKULLE bare have den lejlighed - ville ikke kunne bære at se den gå til anden side. Så jeg havde pludselig tusind spørgsmål, især spørgsmålet om han havde andre fremvisninger pressede på. Det havde han. I dag. ARGH! - men hvis vi nu var hurtige, lød det fra ham. Ehm, hurtige omkring hvad? Hvis vi nu sagde ja inden for kort tid, så ville han gerne aflyse de andre fremvisninger. Uh uh uh! Selvfølgelig ikke helt fair for dem der skulle se den, men som min veninde sagde, de har ikke set den, de ved ikke hvad de går glip af. Vi aftalte at tales ved i går, tirsdag, og så tog vi den derfra. Vi var hjemme og regne på det forskellige, tale med bank osv. Og i går havde jeg så fornøjelsen af at kunne ringe og sige ja tak til vores nye bolig. Hurraaaa! Vores nye udlejer meddelte at det var han faktisk glad for, for vi var lige hvad han søgte, da han ikke mente at vi kunne lave så meget ballade og få klager, med en lille på vej - mit svar var at det kunne vi slet ikke finde ud af, det med at lave ballade. Han har vidst været lidt uheldig med sine lejere. Så endnu større HURRA for at vi var hvad han ledte efter.
Om præcis en måned skulle vi gerne sidde i vores nye lejlighed. Det er simpelthen intet mindre end fan-fuckin-tastisk!
Billeder og flere skriverier om vores nye bolig skal der nok komme en masse af på bloggen, jeg venter dog lige til vi rent faktisk har fået skrevet under på lejekontrakten. Ikke at jeg på nogen som helst tænkelig måde tror at noget går galt nu. Man kan vel ikke jinxe det, når nu man har sagt ja tak og den nye udlejer har udtalt sig at vi lige var sådan nogle han søgte?
1. maj kan ikke komme hurtigt nok.

2 kommentarer:

  1. Det er simpelthen bare så fantastisk! Kæmpe stort tillykke med den nye lejlighed! :D Jeg glæder mig til at se billeder! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, søde! Jeg er faktisk også ret så lykkelig! Ja, det er vi begge :)

      Slet