25 april 2013

Tihi - vi skal have en baby!

Ja, altså det ved både i og vi jo godt. Det har vi jo alle efterhånden vidst længe. MEN efter i dag, er det ligesom blevet liiiidt mere virkeligt for mig. Og hvorfor så det, tænker du måske. Vi har jo set hende til scanningerne, jeg har mærket hende rigtig meget, hver eneste dag, siden uge 18-19 stykker - nogle dage så voldsomt at jeg sidder og overvejer ved mig selv om hun er bevidst om det, når hun vælger at bevæge sig ind på krigsstien, når hun kl. lort om natten vælger at slå kolbøtter og daske lidt til 'væggene' derinde i maven.

I dag var vi inde og se hende igen, en ekstra scanning vi var blevet tilbudt, for at de kloge mennesker på OUH kan holde øje med hende, når nu moderen har et temmeligt højt BMI. Vi har faktisk endnu en til gode, når jeg når uge 35-36. Nåh, men pigebarnet var lige som hun skulle være, og JA, hun er stadig en pige - og JA, jeg spurgte igen i dag, vil jo gerne være sikker. Hun blev anslået til at veje 1117 g, og alt så stadig helt perfekt ud. Jordemoderen sagde endda at hun synes hun havde en sød lille næse og nogle skønne læber - JA TAK! Folk der roser ens barn, det kan da ikke starte tidligt nok. 

Anyways, det var en ny jordmoder der scannede i dag, derfor fik hun en kollega der var lidt mere erfaren, til at se hendes mål efter, fint med mig, så fik vi jo bare set lidt mere til Baby M. Den erfarne jordemoder slog så 3D til, bare sådan lige for sjov, hun havde nemlig lige lyst til at lege lidt. Og hvad så vi så der - et fint lille ansigt. Med den sødeste lille næse og de skønneste læber. Årh - og BUM, så blev det hele lige pludselig MEGET virkeligt for mig. Nu er hun ikke bare et spark eller tumlen i maven mere, hun er ikke kun en silhuet. Nu er hun også et ansigt - og i min verden er hun meget mere virkelig nu. Det lyder måske mærkeligt. Men det er lige præcis sådan jeg har det. Trisser allerede rundt herhjemme med det fine billede vi fik med hjem - gratis, bare fordi jordemoderen ikke kunne lade være - jeg fniser og smiler med rigtig meget tandkød og nynner for mig selv "vi skal have en babaaaaay". Nu er det virkeligt! Sådan rigtig meget! Åh, jeg synes hun ser så fin og rar ud. Vores lille baby.4 kommentarer:

 1. 3D er bare så fantastisk! Tænk, at det kan lade sig gøre - jeg fatter det slet ikke! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvert fald rigtig smart - og så er det bare fedt med en 'legesyg' jordemoder, der beslutter sig for at lege med 3D, når man bare kommer ind til en ganske almindelig scanning til tjek.

   Slet
 2. Ej.. Hvor fantastisk, tillykke :) Synes det er helt utrolig at man kan se sådan et lille menneske der ligger inde i ens mave via. et scanning billedet.

  Rikke // Sigaards.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Rikke. Vi har dog vidst det længe, men det blev ligesom mere virkeligt for mig i dag, da vi så hele ansigtet. For ja, det er altså ret vildt hvad man kan gøre med teknik nu til dags :)

   Slet