23 april 2013

Fungadget.dk - en dårlig 'sponsoreret' oplevelse!

For noget tid siden blev jeg tilbudt et valgfrit cover fra fungadget.dk mod at skrive lidt om dem her på min blog. Da den telefon jeg havde på daværende tidspunkt ikke var egnet til de covers som de har på fungadget, fik jeg i stedet lov til at udlodde et cover til en af mine skønne læsere. Jeg så en mulighed for at forkæle en læser lidt, og sagde ja tak. Ord blev skrevet, give away'en blev afholdt og der blev fundet en vinder. Informationer blev mailet frem og tilbage, og hvad skete der så. Ikke en skid. Absolut ingenting!

Nu sidder jeg så her, snart 2 måneder efter jeg fandt en vinder, en bunke mails senere fra en vinder der INTET har modtaget endnu. En initiativ-tager, der ikke kan få fat i fungadget og med mig selv der langsomt bliver mere og mere mistænksom og pisse irriteret! Så efter at have skrevet utallige mails til min kontakt hos Blogmosphere, som jo er der igennem jeg fik tilbuddet - og som jo altså IKKE har noget med den dårlige service at gøre, ja så beslutter jeg mig for at google fungadget.dk - og bum, første link er til trustpilot, hvor der er et hav af dårlig omtale. Min første tanke er FUCK!

Jeg prøver så selv at kontakte manden bag, hvilket også lykkedes via deres hjælpe-chat på deres hjemmeside. Han kan oplyse mig at coveret er sendt af sted d. 9/3 - jeg fortæller ham at vinderen intet har modtaget og vi bliver enige om at det desværre nok er forsvundet i posten. Han indvilliger i at sende et nyt af sted og skriver at hun vil have det senest 2 dage efter. Nu er der igen gået noget tid, og ind tikker en mail fra vinderen om at hun stadig ikke har modtaget noget. Og nu - nu kan jeg ikke længere få fat i fungadget. Mails og beskeder bliver simpelthen ikke besvaret.

Så det er med røde ører, at jeg er nødt til at bukke mig i støvet og melde ud at jeg giver op. Jeg kan ikke beklage nok, hvor ked af det jeg er, over at have afholdt en give away, hvor der så pludselig ikke er nogen gevinst, ikke mindst over for vinderen. Jeg føler mig utrolig lille, og det er til trods for at jeg ikke har haft noget med noget som helst af det at gøre. Jeg sagde ja tak til samarbejdet i den bedste mening, havde ikke i min vildeste fantasi troet at det skulle ende sådan her.

Fungadget.dk fik omtale på min blog, men den omtale kan og skal hurtigt ændres, for det skal absolut ikke gå ubemærket hen at de er så længe om at sende deres ting ud, slet ikke når de lover dag til dag levering. At man oven i det, umiddelbart ikke kan få fat i dem, hvis noget er galt, ja det hjælper jo ikke på sagerne - og så hjælper det slet, slet ikke på det hele, at der er mange andre der har haft dårlige oplevelser med deres ikke-eksisterende service. Jeg har intet godt at sige eller skrive om fungadget efter denne oplevelse, jeg kan bestemt heller ikke anbefale at handle hos dem.

Mine tidligere indlæg om fungadget vil blive slettet, dette er det eneste indlæg hvor de er nævnt, der får lov at blive.

6 kommentarer:

 1. det er nok enhver bloggers skræk ved at lave give aways eller anmelde noget og der sker noget som du har prøvet ... for hvem har ret og hvem kan man stole på !!!!!

  men hvor er det noget øv ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige præcis enhver bloggers skræk. Har i hvert fald lært at google firmaer og folk, inden jeg begiver mig ud i mere af den slags.

   Slet
 2. Øv hvor er det dårlig forretning for dem! Hvorfor have en forretning og lave events hvis man alligevel ikke gider at overholde dem!! Fusk altså! Nu ved jeg ihvertfald at jeg ikke skal handle eller lave noget samarbejde med dem!
  Og synd, at du skulle igennem den oplevelse - men det er jo på ingen måde din skyld! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er også mig en gåde. Havde ellers kontakt med ham i sidste uge, men nu er den helt forsvundet, og nu gider jeg bare ikke bruge mere energi på det.
   - og nej, ved godt det ikke er min skyld, men føler mig godt nok lille alligevel, især over for vinderen, der intet får.

   Slet
 3. Jeg ville også dele advarslen på Facebooks bloggersites ('del din blog'/'læs min blog'/'giveaways' osv.) så andre ikke ender i samme situation. Det er SÅ øv, når et samarbejde går på den måde. Jeg har også lært at sige til mig selv: 'Googl for helvede!', når nogen tilbyder samarbejde. Det er SÅ øv at opdage problemet bagefter. Vid dog, det ikke er første gang, jeg hører en historie som denne. Det sker (desværre) for de fleste bloggere. De er dog de færreste der, som dig, gør SÅ meget for at udbedre skaden. (Især imponerende, når du er gravid og har rigeligt at gøre med forberedelser og at passe på dig selv og bebs). Jeg har selv prøvet at vinde et gavekort, der ikke dukkede op. Jeg fik af bloggens ejer at vide 'kan du ikke kontakte dem selv, de reagerer ikke på mig?' Det syntes jeg så ikke var mit job, men samtidig tænkte jeg at firmaet (Footway - er ikke bange for at sige det som det er) skulle fandeme ikke dø i synden. Da jeg postede en vred kommentar på deres Facebookside (efter at have forsøgt flere dage via mail), kunne jeg dog også pludselig godt få kontakt. Desværre havde jeg selv en konkurrence kørende med dem - der måtte jeg også skrive et par gange, før det sendte gavekortet. Nu ligger jeg imidlertid inde med et gavekort, jeg egentlig ønsker - især fordi der uvægerligt skal postes et ekstra beløb oveni og ærlig talt: Jeg synes ikke, de fortjener en eneste krone!

  Tak for advarslen, Lisa. Fungadgets ryger på NOOOO-listen over Umulige samarbejdspartnere.

  Må man linke på egen blog til dette udmærkede indlæg?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du deler bare alt det du vil, Line. Hellere end gerne.

   Jeg har bestemt også lært at google skal være min nye bedste ven, inden jeg siger ja tak til noget - bare ærgerligt det skal være sådan.

   Jeg læste godt om din episode med et firma også - det er simpelthen for langt ude, at de hellere end gerne vil have pæn omtale, men så ikke holder deres del af aftalerne. Og endnu værre mht. din oplevelse, at den der fødselsdagsgave ikke dukker op.

   - og tak for kommentaren "udemærkede indlæg", var ærlig talt lidt i tvivl om hvad man skriver og ikke skriver, når man vil have sådan noget her frem. Det skulle jo heller ikke være for fyldt med store 'bandeord', der ikke ville blive taget seriøst.

   Slet