10 april 2013

Søger IKEA RAM rammer

Det er mig en gåde, hvorfor IKEA vælger at lade ganske populære ting udgå - hvad skal det gøre godt for?
Okay, ved da ikke hvor populære de rammer jeg flittigt har brugt egentligt er, sådan generelt - men de er populære i min verden. Nu er de udgået, de udgik faktisk lige som jeg blev færdig med mit projekt med den lille billedvæg.


Meningen med denne form for billedvæg var jo, at den kunne udvides når vi fik mere plads. At der bare kunne bygges på. Det er der plads til i den nye lejlighed, faktisk hvad jeg tænker er den helt perfekte ramme for en ny billedvæg, nemlig en døråbning der er dækket til. Nåh, men rammerne her er jo udgået, så hvordan udvider jeg lige? Tænker det vil se dumt ud, hvis ikke det er samme slags ramme, når de nu er sat op på denne måde, med overlap.

Jeg ved de er blevet brugt meget rundt omkring i blogland, da de er gode at være kreative med, netop fordi de er af træ og er ubehandlede.


 
Ligger du eller en du kender, inde med de 'kedelige' ubehandlede trærammer fra IKEA, mener de hed RAM - de kom i en pakke af 3 stk til 14 kroner-ish, og vil du gerne af med dem, så hører jeg gerne fra dig. Mailadressen finder du på undersiden 'bag om'.

6 kommentarer:

 1. Er det dem de har i alle mulige farver også? Dem skal jeg ellers ud og købe nogle af.. eller også skal jeg ikke :S
  Skal nok holde øje rundt omkring :)

  SvarSlet
 2. Nej dem har de stadig, det her er dem af træ, helt ubehandlede. De plejer at være i en pakke af 3 stk. De er gode at være kreative med, netop fordi de er ubehandlede. Tak :-)

  SvarSlet
 3. Jeg synes at have hørt fra de kommer i produktion igen fra næste sæson.. er langt fra sikker, men synes jeg har hørt en lille fugl synge om det fordi de har fået så mange klager omkring det! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh uh uh! Håber du har hørt rigtigt - kunne være fantastisk :-)

   Slet
 4. Måske ligger der en pakke på loftet?
  Tjekker...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad er den af, har du ikke fået brugt dem? Men cool :-) krydser fingre! (og håber at du mente jeg kunne overtage dem. Tihi)

   Slet