10 april 2013

Hjemmelavet uro


Jeg har begivet mig ud i noget der er sjældent for mig, jeg besluttede mig nemlig for at afprøve mit kreative gen. Et gen der ikke bliver brugt så ofte, men som godt kan overtales til at yde lidt ind imellem.
Jeg har lavet en uro til hende der Baby M i maven. Havde set det flere steder, og fandt en blog med en fin beskrivelse af hvordan man begår sådan en uro. Denne uro, som Emily har lavet, er meget større end min OG med billeder i - hvilket også er ret fint faktisk, men fremgangsmåden er den samme. Jeg brugte dog bare en alm. limstift, frem for en limpistol. Jeg må indrømme at det faktisk ikke er så svært, som først antaget. Det der irriterede mig mest, ja, for jeg skal altid irritere mig over et eller andet, når det gælder det at være kreativ - var at jeg havde så små stykker karton at arbejde med. Småtteri. Men det måtte være sådan, havde nemlig lånt mig frem til en puncher, som er den man udstikker karton med, og den lavede ikke de største cirkler. Men ærlig talt, når jeg kun skulle bruge den, den ene gang og jeg ikke gør mig så meget i det kreative, så var jeg ikke villig til at smide en masse penge efter min egen puncher.
Jeg er faktisk ret godt tilfreds med resultatet, og det varmede da også en del inden i, da Larsen kom hjem og så den og sagde at den da var blevet ret så god. Jeg takker.
Kuglerne er sat fast på en ring (20,- i panduro) med noget 'usynligt tråd' - man kan jo så lave lige så mange kugler man vil og i forskellige størrelser. Til de store kugler har jeg brugt 20 cirkler og 8 til de små. Jeg prøvede mig lidt frem med en kugle med 24 stykker, men den blev mere firkantet, så lige det system har jeg altså ikke luret - måske cirklerne skal være større, og så stadig kun være 20 pr. kugle. Aner det ikke. Som sagt er jeg godt tilfreds med mit kreative formåen og nu kan den holde, til den ikke kan holde mere.


2 kommentarer:

 1. Den er altså bare så fin! :D
  Jeg synes de er så hyggelige at lave de bolde, og jeg overvejer at investerer i sådan en puncher :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Er faktisk også godt tilfreds med den. Hvis du bruger den mere end et par gange, så tjener den sig nok også hurtigt hjem igen. Jeg var bare for nærrig nu hvor jeg kun lige skulle afprøve ;-)

   Slet