09 april 2013

Jack Johnson på min mave


Jeg er en sucker for Jack Johnsons musik, det er noget mine ører og mit sind synes vældig godt om, og hvorfor så ikke unde sig selv at lytte til den skønne stemme. Siden den dag, hvor vi fik at vide, at vi skulle have en pige har jeg skamlyttet til en bestemt sang - og endda spillet den for Baby M i maven, næsten hver dag.


Jeg går lidt og drømmer om at finde sådan en form for spille-bamse-ting, hvor man selv kan bestemme musikken. Bare sådan en lille bamse med lyd. Så vil jeg nemlig lægge 'My little girl' ind, så Baby M kan lytte til den lige så tit hun vil. Men aner ikke om de findes, og i så fald - hvor?

Kender du til sådan en bamse-dims-ting, og ved hvor man kan få fat i sådan en, må du meget gerne skrive eller linke til det i kommentarfeltet - eller i en mail, det ville gøre mig rigtig glad.

4 kommentarer:

 1. Jeg kender desværre ikke til sådan en spilledims, men det ku' godt nok være smart! Jeg har - på trods af min hæslige sangstemme - sunget 'Trøstesangen' ind på min telefon og sendt til søsteren, så hun kan spille den for maven:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det ville være helt vildt smart! Leder stadig med lys og lygte - det må da kunne lade sig gøre. Da min bror var lille havde han sådan en fugl, hvor man kunne sige noget, som den så optog - og så afspillede den det efterfølgende, godt nok med en skinger 'fugle-stemme'. Ikke lige at det skal være sådan en stor larmende sag, men fremgangsmåden.

   Årh, det er da også hyggeligt, pyt med om du ikke har den kønneste stemme, det vil Baby A ikke tage sig af før h*n bliver teenager og kommer til at syntes at du er den mest pinlige forælder med din sang :)

   Slet
 2. Kan man ikke det med en i-Teddy? Prøv at kigge her: http://www.iteddy.info/store/cart.php?m=product_list&c=21

  Ved ikke, om man kan købe den gennem siden eller andetsteds på nettet, men ellers så prøv at google 'i-Teddy'. :)

  For øvrigt en dejlig sang. :)

  - Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har haft kigget lidt på den i-Teddy der, men kan ikke helt finde ud af om den kan det. Synes måske også den er meget stor, hehe. Men altså, det er jo bare mig, men JO, den er et godt bud :)

   Det er nemlig en dejlig sang :)

   Slet