19 april 2013

No to do today

I går fik jeg besøg af min skønne Lillebror. Egentligt kom han for at male nogle småting for mig, men jeg var slet ikke i humør til at være praktisk gris - eller at han skulle være det. I stedet smed vi os i sofaen med hver vores Chai latte og en lækker jordbærtærte. Bum. Det var lige hvad jeg havde brug for, afslapning, godt selskab og hygge i stor stil. I dag har jeg været tidligt oppe - nogen holder fest i maven, og gerne fra midt på natten, hvilket resulterer i at jeg ligger vågen i flere timer. I nat kom hun dog sent i gang, så efter at have ligget lidt og mærket de forskellige dansemoves, valgte jeg at stå op og tage mig et bad. Min bror sov her i nat, og både han og Larsen skulle møde kl 8, så de er begge taget af sted og er godt i gang med deres dag. Jeg tog op for at handle, da jeg havde sat min bror på bussen, det er alligevel sjældent jeg handler lige ved åbningstid, men så er det prøvet. Vel hjemme igen, har jeg fået ryddet lidt op, og nu har jeg sat mig i sofaen med morgenmad, the og tv. Egentligt har jeg en to do liste så lang, men indtil videre, så har jeg lidt en plan om at glemme den liste fuldstændigt i dag. Jeg kan mærke at både krop og sind har brug for en dag hvor jeg bare kan slappe helt af og ikke skulle tænke over noget som helst praktisk. Så sådan en dag tager jeg lige, glemmer to do listen, flyttekasser og alt det andet der fylder og lader roen falde over mig og nyder stilheden. Bare lige i dag. <3

4 kommentarer:

 1. Sådan en dag har jeg også - selvom listen er laaang .. Jeg overvejer at bage nogle småkager og sætte mig foran tv'et med tøsefilm :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre at jeg ikke er den eneste, med sådan en dag :) Glæder mig helt vildt til at flytte, og det kan kun gå for langsomt - alligevel synes jeg bare lige i disse dage, at det hele fylder for meget med at få pakket og ordnet alt det praktiske. Så har en dag på sofaen - med tv-serier, hvor jeg har set afsnittene op til flere gange.

   Lyder ikke tosset med hjemmebag og tøsefilm, jeg har været så god allerede at pakke de film jeg havde liggende, og ville se, ned. Så må nøjedes med hvad tv'et sender :)

   God weekend til jer :)

   Slet
 2. Sådan en dag har jeg også lyst til, til bare at forsvinde ind i bøgernes univers. Desværre er min egen nedpakning af min lejlighed lidt mere pressende, da jeg begynder i Haveservice i næste uge, og så frygter at mit overskud bliver mindre, hvis jeg kommer træt hjem. Så i dag bliver der taget fat!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sejt gjort - ja, jeg har også en hulens masse fra næste uge, scanninger, lægebesøg, jordemoderbesøg, forberedelser osv. Men har bare været nødt til at unde mig selv en dag på sofaen. Det er jeg nødt til hvis jeg ikke skal gå helt i koma over at pakke. Hehe.

   Men hey, så får du da gjort det i dag, så kan du slappe lidt mere af efter du er startet i næste uge :)

   God weekend

   Slet