13 marts 2013

Sol, sol, kom igen!

Som så mange andre, vågnede vi også til sne her i morges. Hvad er den nu af? Solen har dog været fremme i løbet af dagen, så heldigvis er sneen da allerede væk igen. Nu mangler vi bare endnu mere sol og rent faktisk at kunne mærke varmen fra dens stråler.
Jeg drømmer om at kunne smide vinterjakken, vanterne, huen og det store tørklæde. Indtil det bliver aktuelt er jeg så småt begyndt at gå i forårs-sommer-mode. Bl.a er jeg begyndt at kigge efter nye solbriller. Jeg har kun et eneste par, et par som faktisk er Larsens - men som han ikke bruger. De er gamle, slidte, egentligt også temmelig ridsede og så er de løse. De har efterhånden udtjent deres pligt. Nu vil jeg gerne have mine helt egne. Derfor har jeg været inde og kigge hos Sunglasses shop som har et pænt udvalg af solbriller og vigtigst af alt, til en overkommelig pris. Jeg vil næsten vove at påstå at der er noget for hver en smag. Jeg har allerede en liste så lang over dem jeg godt kunne tænke mig at pryde mit ansigt med. Her er 3 af dem jeg er mest lun på - men hvor er det dog svært at vælge.

Aviator-modellen - en tidsløs klassiker.

SXUC Downey - en enkel lidt kantet brille.

Jeepers Peepers Bibi - en lækker feminin brille.-------------------------------------------------------------------------
                                                                                       Indlægget er sponsoreret,
de skrevne ord er dog helt og holdent mine egne.
-------------------------------------------------------------------------

4 kommentarer:

 1. Ja, så sku du jo ha været med i bazaren sidste weekend... Du må gerne SE mine nye fine, billige, designersolbriller! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - dem vil jeg glæde mig til at se :)

   Slet
 2. Det ser ret lækkert ud, kendte ikke til shoppen, så tak for tippet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kendte den heller ikke selv, men de har faktisk mange lækre sager. Er bare glad for at kunne dele :)

   Slet