07 marts 2013

Bottoms up!

 
En vellykket misdannelses-scanning er hvad vi har været til i dag. Baby M vokser helt perfekt og mangler intet. Der er ingen hale, ekstra næse eller andre misdannelser - helt perfekt er HUN. Ja nemlig, for da vi var meget tæt på færdige med at se ind i maven, fik jeg spurgt den søde scanningsdame om hun kunne sige noget om kønnet. Hun sagde at hun gerne ville kigge, men at hun også gerne ville være sikker i sin sag, før hun udtalte sig om noget. Hun tog et ekstra kig, og bekræftede hvad hun også havde set imens hun havde scannet igennem. Intet vedhæng nogle steder, faktisk nogle ret så tydelige skamlæber. Hvis hun ikke havde været sikker, så havde hun ikke sagt noget, det er i hvert fald hvad jeg tænker. Vi tog hendes ord for gode varer, så nu er det officielt. Vi venter os en lille pige.

Nu tænker du så nok hvordan jeg reagerede, når nu jeg havde håbet på en dreng. Jeg kan fortælle at jeg måtte knibe en lille tåre - af ren og skær glæde. Når man ligger der og ser at ens barn har det helt perfekt, og vokser som det skal, så er det altså det vigtigste, lige meget hvad andre vil påstå. Da hun så meddelte at det blev en pige, blev jeg glad - for selvfølgelig er hun lige så velkommen som en dreng. Min glædes-tåre kom også af Larsens udbrud, for da kønnet blev nævnt, udbrød han "YES!" med det største smil på læben. Han vandt vores 'væddemål' - dog fik han aldrig ønsket noget inden vi gik ind, så vi er vidst desværre blevet enige om at han bare har evig håneret. Tsk tsk.
 
Efter scanningen var vi lige et smut inde forbi en læge på den anden side af gangen. Dette er fordi jeg har et skyhøjt BMI og derfor bliver jeg holdt ekstra øje med. Det alt for høje BMI-tal resulterer dog også i, at vi får 2 ekstra scanninger i uge 28 og 36. Det er super dejligt at der bliver taget hånd om én, hvis man har nogle former for problemer - og så er det bare lækkert at vi kan få lov at se vores lille pige 2 gange mere, inden hun kommer ud til os.

En skøn lille update at kunne give jer. Så bottoms up herfra og ikke mindst fra Baby M. - okay, hun sutter vel egentligt bare på sin finger, men herhjemme tager vi det som om hun siger 'Bottoms up!'

10 kommentarer:

 1. Tillykke tillykke!!! Og hvor vil jeg glæde mig til at møde Marie Sofie, når vi forhåbentlig får arrangeret en vinter-date:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde - vi skal da helt klart have en vinter-date hvis du alligevel kommer på disse kanter :)

   Slet
 2. Tillykke med jeres kommende pige! :D
  Vildt at du får ekstra skanninger pga for højt BMI.. Hvorfor gør jeg ikke det? :S Snyyyd ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dottie.
   Uh, det kan jeg ikke svare på. Nu ved jeg ikke hvor voldsomt det er med dit tal. Men altså i forhold til BMI-skalaen, så er mit BMI faretruende højt. Jeg tænker at det er derfor - men har godt hørt om nogle stykker nu der havde forhøjet BMI men ikke har fået tilbudt ekstra. Det er noget mærkeligt noget - men jeg er nu glad nok for at blive fulgt ekstra :)

   Slet
 3. Fin baby - tillykke med en veloverstået scanning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette - det var en dejlig oplevelse :)

   Slet
 4. Uhhh, en lille prinsesse. Tillykke med det. Jeg har også fået ekstra scanninger har den sidste her d. 14. marts inden vores lille prins kommer ud til os. Det er nu dejligt at være sikker på at de vokser som de skal. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria.
   Det er nemlig dejligt at få tilbudt ekstra, så man kan være endnu mere sikker på at alt er som det skal være.

   Hvornår er det du har termin?

   Slet
 5. Tillykke med Marie Sofie. :)

  SvarSlet