06 marts 2013

Væddemål

I morgen står den på misdannelses-scanning - og jeg er lige ved at gå til af spænding. Faktisk næsten lige så meget som da vi var til den første scanning, hvor jeg var fysisk dårlig i timerne op til. Baby M har bare at have det helt perfekt derinde under fedtet!
Jeg har prøvet at få Larsen med på et lille væddemål, bare sådan for sjov. Et lille køns-væddemål, hvis nu de kan sige noget i morgen. Jeg er jo 'på drengesiden', og han vil gerne have en pige. Hvis det bliver en dreng, så skal Larsen lave en super lækker snasket fynsk brunsviger til mig MED slik på. Han er dog ikke kommet frem til, hvad han vil have, hvis han 'vinder' med en pige. Håber han kommer på noget inden vi går ind til scanningen i morgen - det kunne da være lidt sjovt.


5 kommentarer:

 1. Vi har jo sagt, det bliver en pige! Så ingen kage, kageøre! :-D

  SvarSlet
 2. Efter jeg fandt det billede der, som er fra min fødselsdag et par år tilbage, så ender jeg nok med at bage kage alligevel ;)

  SvarSlet
 3. Jeg har altså også på fornemmelsen, at der gemmer sig en lille Marie Sofie derinde! Men jeg stemmer på en Magne, så du kan få kage;)

  SvarSlet
 4. Der er faktisk mange der siger pige. Hmm. Er det mon fordi jeg har ytret mig om at jeg ønsker en dreng? Tihi.
  Fingers crossed for at Baby M er helt som h*n skal være kl 13.05 ;-)

  SvarSlet