28 januar 2013

Rock Baby

Se lige bort fra alt støvet - den er altså ny.

Det er stadig meget småt - i mere end en forstand - hvad vi har købt til Baby M. Jeg synes ærlig talt det er lidt af en jungle med det tøj der, og især når man ikke kender kønnet. Da min bror og jeg var på bytur i onsdags, fandt jeg - rettelse, fandt min bror, denne super søde og seje body. DEN fik mig til at udbryde åååårrhhh, iiiihhh, ååååhhh - derfor måtte den også med hjem, og til den nette sum af 30,- i H&M er der ingen skade sket på kontoen. Faktisk, så købte jeg også en t-shirt i str. 12-18 mdr. (Tidligt, I know) - en hvid, men med samme motiv til samme pris. Rock on Baby M!

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, ikke? Jeg er også helt væk i den :)

   Slet
 2. Nu ikke noget med at købe en masse tøj i de små størrelser... De vokser så hurtigt ud af det, og jeg har en masse neutralt på lager ;-)
  Og når du skal ønske dig tøj.. så husk at ønsk fx. i str. 68... Det var den alder mine børn gik længest tid med tøjet (bortset fra 3-5 år)
  :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej nej, sviger! Men altså, lidt sjov skal der da være ved at gå hjemme og glo, med en baby i maven. Såsom shopping, og når den nu gav mig den længe ventede iiih-ååååh-nååårh-reaktion, så måtte den med hjem. Men jeg takker gerne ja til alt det neutrale, hvis det er noget du låner ud/sælger for en blomst :)

   Nu skriver du NÅR jeg skal ønske mig tøj - 1. tror ikke jeg kan være i en 68. 2. Hvornår ønsker man sig tøj af andre, når man er gravid? (troede kun det var fødselsdag/jul man kunne ønske sig ting, 2 ting der ikke sker under graviditeten)

   Slet