29 januar 2013

Har jeg mon taget skade?

Jamie Oliver, Det søde liv, Masterchef, Top Chef... Det er de eneste programmer jeg har set i mit tv i dag. Jeg begynder så småt at tænke, om jeg er ved at have taget skade af Larsens profession og hans interesse for stort set alle de madprogrammer der findes. Hvornår valgte jeg lige, helt selv, at bruge dagen på, udelukkende at glo på mad i tv - det er da for mærkeligt. Men kan da så hilse at sige, at det der Masterchef DK med kendisser - det var dog alligevel dårlig tv, hvis du spørger mig. Det er da i hvert fald ikke maden der er i fokus. Nok om det!

Grunden til alt det tv, er at jeg i dag er forvist til sofaen - selvvalgt, og egentligt også et godt råd fra Larsen - må intet lave i dag. Jeg er nemlig inviteret på date i aften, og så skulle jeg jo helst have en masse energi og et minimum at skavanker der driller. Så nu ligger jeg her og lader op. Det er nu ikke så tosset, især ikke når der venter en kæreste-aften forude. Jeg GLÆDER mig! Både til daten, til at kærestehygge og til at komme ud. Det bliver gooooodt.


6 kommentarer:

 1. Ja ja, nok var programmet dårligt - men du så det alligevel :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, altså man kan jo ikke rigtig udtale sig om noget, hvis man ikke har set det hele jo - men altså, det er ikke noget jeg behøver at se mere af, lad os sige det sådan så :)

   Slet
 2. Jeg håber du har en god date :-)
  Jeg er selv ved at være godt træt af min sofa... Den hænger ligesom fast i ryggen.. Årh hvor den er træls... Vil meget hellere lave min nyrenoverede spisestue fin, eller pudse glas i barskabet, eller hækle noget fedt til ungerne... Numse & Nøgler!
  Kom så her og hold mig med selskab din dumme tøs!
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov hov hov, kan vi så lige få en anden lyd herinde. "Dumme tøs" - hvad har jeg nu gjort?

   Du er nødt til at leve efter de regler, du så fint har givet og fortalt mig - ellers er det lidt dobbeltmoralsk, er det ikke? (Men har fuld forståelse for det! Jeg vil også meget hellere lave en masse andet, end at være tvunget til at ligge x antal gange om dagen!)

   Slet
 3. Dejlig date I havde. Her er det kun ældste der har se Django og han havde også kun positive ord. Er også vild med alle de madprogrammer!!! Men har hørt at jeres Masterchef skulle være med kendt - det er ikke lige en god ide synes jeg. Jeg har endda en hel Food channel på tvet!! Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh misunder dig din food channel Tina, vi havde den engang som prøvekanal, men det var max en måned. Nogle madprogrammer kan jeg godt lide at se, så er der andre jeg ikke kan se det fede i - og så er der alle dem Larsen følger med i, som jeg ikke kan undgå at se lidt af. Hehe. Og nej, Masterchef DK med kendte, virker mere som et mediestunt, frem for det som det burde handle om, nemlig mad.

   Slet