09 november 2012

Single (-mad)

Nej nej, altså ikke single i den forstand. Har skam stadig min dejlige kærestemand, MEN jeg har ham ikke hjemme til at lave mad til mig. Det er jo ingen hemmelighed at jeg ikke kan fordrage at lave mad, kan jeg slippe, så kan du også regne med at jeg gør det. Nu ligger landet (desværre) sådan at min personlige kok, har fået andet at se til, end at gå hjemme hele dagen og sørge for at jeg får et ordenligt måltid mad. Hvilket jo altså er helt fantastisk - især når der er udsigt til en elevplads! Larsen arbejder røven ud af bukserne, og er meget sjældent hjemme. Derfor er det nu også op til mig selv, at sørge for at få noget ordenligt mad. De sidste 14 dage - 3 uger, har den stået på rugbrød og yoghurt. Det kan jeg ikke blive ved med, kan kun byde min krop en vis del kedelig og ikke særlig nærende mad. Så nu skal jeg i gang med selv at være kreativ i køkkenet. Jeg har dog nogle krav, det skal ikke tage evigheder at lave, det skal være til at leve af, helst noget i den sunde ende - og så skal det jo så bare være til 1 pers. Har kigget lidt rundt på nettet og i vores mange kogebøger for at blive inspireret, da jeg jo ikke er den bedste til det med at finde på spændende mad, men kom så lige i tanke om, at jeg da kunne spørge jer, kære læsere.

Er der nogle af jer, der kender nogle opskrifter på lækker nem mad til 1, nogle hjemmesider i kan anbefale som i har lyst til at dele? Så del dem endelig i kommentarfeltet - jeg tager imod med kyshånd!

billede fra google

4 kommentarer:

 1. De fleste af de opskrifter jeg smider ud er nemme at lave mindre, og tager som oftest ikke så lang tid :)
  Tjek dem ud under opskriftsindekset. :)

  Lise B
  http://lisepaasu.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Lise, havde faktisk dine opskrifter i tankerne, for du laver altid nogle lækre sager - så TAK.

   God weekend til dig.

   Kh. Lisa

   Slet
 2. Jeg laver ofte wokmad med et kyllingebryst skåret i strimler og en pose økologisk frost wokblanding fra Rema1000, mega hurtigt, nemt og billigt ;-). Ellers kan det anbefales at lave noget der giver rester, så skal man kun lave mad hver anden dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en god ting, wokmad kan jo laves på mange forskellige måder. Tak for rådet.

   Slet