07 september 2010

Hvor skal jeg starte...

Et par dage (+ lidt mere) væk fra bloggen, og så går jeg helt i selvsving, for nu ved jeg ikke hvor jeg skal starte. Jeg kunne starte med at fortælle at...
... jeg har haft den mest fantastiske weekend i godt selskab med min dejlige veninde, ude i 'Hellely' (hendes mors hus), i dejlige landlige omgivelser. Med film, fnidder og ALT for mange usunde ting. -På nær de to cherrytomater der lige skulle fjerne min oppustethed midt i det hele.
... jeg har over 600 billeder liggende på mit kamera, fra weekenden, som bare venter på at blive overført og redigeret - og selvfølgelig delt her på bloggen.
... jeg i dag har været til møde på jobcenteret, og at jeg på mandag starter i aktivering - og sørme så om den første uge ikke skal foregå på Højby Dyreklinik. - dem jeg faktisk havde en aftale med i denne uge, men som er blevet udsat grundet en masse møder.
... jeg skal være i aktivering hos jobvision, som hjælper folk med at komme ud i praktikker osv. hvis man ikke lige finder arbejde. - der kan jeg være i op til 26 uger, men håber da at jeg finder et job inden.
... i morgen skal jeg til ledighedsmøde på fagforeningen - har desværre prøvet det nogle gange før, og det er altså lige kedeligt hver gang. Men det skal jo gøres, så afsted med mig.

Jeg tror at jeg vil bruge dagen imorgen, efter mødet, på at få ordnet de billeder, så jeg kan vise jer mine billeder fra weekenden. De består dog hovedsaligt af billeder af hundene. Det ér jo mig.

2 kommentarer:

  1. Ihh det lyder som om i har haft en god weekend. Glæder mig til at se billeder. Og sikke spændende den næste tid bliver på dyreklinikken..held og lykke.

    SvarSlet
  2. Det var simpelthen en fantastisk tur. Den ville jeg ikke være foruden. Og jo tak. Jeg glæder mig SÅ meget til at prøve at være på klinikken.

    SvarSlet