27 september 2010

Aktivering og dagens spontane køb

Mandag = en ny uge i aktivering. Det er absolut ikke lige min kop the, det der med at sidde 5 timer, 5 dage om ugen, hvor man KUN må skrive ansøgninger. Jeg mener der er jo også en grænse for hvor mange stillinger man kan søge. Nok om det, sidste uge var min frustrations-uge. Alt var galt og jeg kunne simpelthen ikke klare tanken om at jeg kan risikere at skulle sidde deroppe i et halvt år. Efter en weekend med fest, farver og dans har jeg nu besluttet at få det bedste ud af min aktivering.
Det nytter simpelthen ikke noge at være evigt negativ - selvom jeg kan nævne rigtig mange negative ting omkring det. Nu vil jeg se det positive først og fremmest - for alt andet lige, så er der jo ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget! Og hvis man ser positivt på det, så lærer jeg at skrive en brandgod ansøgning, der er lidt undervisning i forskellige ting og så er der jo arbejdspraktikkerne, som man kan komme ud i. De kan tilbyde 3 x 4 uger, på 3 forskellige steder. Hvilket jo er helt fantastisk for mig. Jeg kan bruge praktikkerne til at komme ud på dyreklinikker og blive endnu mere bekræftet i, at jeg skal vælge veterinærsygeplejerske-uddannelsen. - eller afkræftet, men det tror jeg nu ikke sker ;)
Så fra i dag af, vil jeg forsøge at se det positive før det negative i tingene. - hvilket altså godt kan være rigtig svært, når man er i en forsamling der hellere vil se det negative først. Men jeg må være stærk, og holde mig til det gode og få så meget som muligt ud af det.

Se nu der, nu gjorde jeg det igen, starter med det negative. Hvorfor er det altid at mennesket pr. automatik, nævner det negative først? Det er mig en gåde.

Nu til dagens køb. Jeg gik lige ind for at ose lidt i Stereo Studio, endte dog med at komme ud med en lille pose. To film, til 25,- stk. var hvad det blev til. En film fra min barndom, som jeg - til trods for at jeg ikke kan lide heste - var helt syg med. "Mig og mama mia" (tarzan mama mia). Og så "Terminalen" med Tom Hanks. Den gør bare et eller andet i mig, hver eneste gang jeg ser den, og det er efterhånden en del gange.- Lisa (som blogger fra iPhonen i aften)

1 kommentar:

  1. Hejsa Lisa! Godt at du vælger at se det positive i situationen!! Flot at du kom ud af butikken med kun 25 kr. i køb. Uh hvad jeg ikke får købt der når jeg er i Danmark. Og godt du ikke er i Israel hvor der er STORE edderkopper. Et år havde jeg besluttet mig for at det ikke kunne betale sig at dræbe edderkopperne men måtte overgive mig senere da der var lidt for mange hi hi Den værste vi har haft er en kyllingeedderkop. Den kan slå en høne ihjel. Og så er der slanger, kakkelakker osv. ;-) Knus til dig.

    SvarSlet