26 september 2010

ITSY (no so) BITSY SPIDER!

Tidligere på ugen fik vi besøg af, hvad vi mener, nok har været en eller andens kæledyr... - om ikke andet, så naturens kæledyr.
Lidt forhistorie efterfulgt af et billede, er selvfølgelig et must. Og hermed er advarslen så givet. (Så SamlerLiv - hvis du læser med, så lad vær at kig videre)

Den anden aften var jeg på det lille hus, og imens jeg var der, hørte jeg en 'dunken' som en hane der dryppede. Jeg kiggede rundt og brød min hjerne med hvad det kunne være. Kiggede i brusekabinen - og kom så i tanke om at det evt. kunne være at der var en utæthed i rørene under vasken - total panisk for at det skulle være sandt, vender jeg mig rundt for at se om hele skabet (under vasken) er overfyldt med vand.
... så langt når jeg bare ikke. For da jeg vender mig rundt fra brusekabinen - ja, vi har ikke det største badeværelse - ser jeg ned i vasken, og går i panik!
Jeg løber skrigende ind til K.H, som jeg altid gør, når vi får sådan et 'fint' besøg - og trygler og be'r om at han skal komme med ud på badeværelset. Han er langt væk i sit spil og siger at jeg bare skal tage 'gæsten' med et stykke køkkenrulle, eller skylle den ud i vasken. Han ved altså hvad det drejer sig om. Ehm, ja, fint, lige bortset fra at jeg altså ikke skal i nærheden af vores gæst OG at den 'lille' fyr (hvorfor omtales sådan nogle altid som hankøn?) IKKE ville kunne skylles ned, bare sådan lige. Jeg trygler igen K.H om at komme med, og han når faktisk at blive helt irriteret på mig og siger, som så mange gange før - jeg kan ikke lige nu!
Jeg griber straks kameraet, for så skal han få at se, hvorfor jeg ikke skal i nærheden af vasken. Jeg når at få taget lidt billeder, da K.H kommer meget hårdt trampende ud på badeværelset, nok for at vise sin irritation over mig og min fobi. Jeg er allerede ude af rummet, da han går ind - og så kom det - det meget nervøse grin, der beviser at K.H ikke havde troet på mig da jeg fortalte om størrelsen på vores gæst. "ååårrrhhh, hvor er den stor!"

Her er vores ubudne gæst - og nej, vi bød den ikke på kaffe.
Jeg fandt forresten aldrig ud af, hvad det var for en 'dunken' der hjemsøgte os den aften. Og gæsten her, endte (desværre) sit liv i et stykke papir og i toilettet. - Det var selvfølgelig K.H der stod for det.

5 kommentarer:

 1. Selv uden fobi så have jeg IKKE rørt den der!!

  SvarSlet
 2. Øv der fik du hårene til at rejse sig på mig...

  SvarSlet
 3. Jeg ville flytte ud af huset en uges tid ;) gal den er bare væmmelig.

  er godt man har en der vil fjerne den for en, med mindre han er ond og driller en med dem.

  puh,, må straks væk fra det billed, det gyser i hele kroppen på mig.

  SvarSlet
 4. Jeg er i hvert fald glad for at kæresten ikke har lige så meget imod dem som mig. Han driller heldigvis ikke, i hvert fald ikke når de har den størrelse der ;)

  Forestil jer så lige et chok jeg selv fik, når man bare vender rundt og ser den gut der. Fydaføj!

  Selvom jeg tjekkede om den nu var skyllet ud osv. så var jeg altså stadig nervøs for at bruge toilettet, selv morgenen efter... Heh. Ved ikke hvad jeg havde forestillet mig - at den kom op og hapsede i mig eller noget. Heh.

  SvarSlet
 5. Det er min værste frygt, at alle de edderkopper man har skyllet ud, en dag kom op af toilettet!!!

  SvarSlet