13 maj 2010

GIVE AWAY

Så er det igen blevet tid til en give away herfra. Grunden? Tja... Egentligt ikke rigtig nogen. Det kunne være fordi jeg synes jeg vinder og vinder og vinder en masse give aways. Det kunne også være fordi jeg er super glad idag. Det kunne være så mange ting.Reglerne for at være med i min give away er: Skriv en kommentar og fortæl mig om en af de bedste oplevelser i dit liv. - Så kvitterer jeg med et lod i puljen, om dette flotte sæt smykker, bestående af 3 armbånd og et par øreringe.
Ikke noget med at du skal være fast læser, eller at du skal linke til min side. Det er selvfølgelig stadig tilladt, hvis du syntes :)

Jeg trækker en vinder d. 01. juni 2010 - Jeg glæder mig til at læse om din bedste oplevelse.

11 kommentarer:

 1. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Det er de dage mine børn blev født. Det kan ikke beskrives. Det er bare det største.

  God dag.

  SvarSlet
 2. Jeg må være med. En af de bedste oplevelser. Det må helt klart være da jeg blev gift med min elskede mand. :)

  SvarSlet
 3. Jeg har hverken børn eller er blevet gift endnu. Men jeg mener at dagen da jeg mødte min kæreste var en skøn og stor dag, og som forhåbentlig leder til overstående :-)

  SvarSlet
 4. Min bedste oplevelse!
  - Jeg var desværre ikke rigtig i stand til at nyde tilværelsen efter min fødsel, jeg var glad og lykkelig MEN, min ultimative bedste oplevelse var den da det gik op for mig at jeg var blevet mor og hvor højt jeg egentlig elskede min lille datter!
  Jeg tuder stadig hver gang jeg tænker på det øjeblik..

  SvarSlet
 5. Sikke skønne smykker. Min søn er min bedste oplevelse, da jeg lå i hospitalsengen og så ham i øjnene. At blive gift er en tæt 2'er, at fejre kærlighed omgivet af alle ens venner og familie:-)

  SvarSlet
 6. Fine smykker!
  Den største oplevelse - var nok min polterabend - en super fantastisk dag, omgivet af de dejligste tøser, der havde arrangeret en helt igennem fantastisk dag for mig! Der var både god mad, vin, musikindspilning, kongespil i botanisk have - og bare lutter glade smil, varme og kærlighed...

  SvarSlet
 7. Nok lidt atypisk, men en af mine bedste oplevelser i mit liv, var der fik min blomster tattovering på ryggen.
  For selvom det tog 4-5 timer og jeg kun havde én pause på 10 min, og det gjor PISSE ondt til sidst...så er den den bedste og smukkeste gave jeg nogensinde har givet mig selv :-D

  Og hvor tit ka man os li sige "jeg blev tattoveret af en polsk pige, der ikke kunne et ord engelsk, på en køkkenstol hjemme hos min veninde, mens en flok fyre (der os sku tusses af hende) sad og gloede på mine patter, fordi jeg kun havde bikini-top og jeans på."? Er altid en god icebreaker :-P

  SvarSlet
 8. Hei...

  Den bedste...Jeg har ikke en, men mange...For med tre børn, mand og alt det der, er der så mange øjeblikke der får mig til at rødme og fælde en tåre....Det er hverdagen med alt dens liv og løben afsted, det er mine bedste øjeblikke...De er mange, de er ikke i ro og orden men de er på alle måder fantastiske...

  SvarSlet
 9. Hey...
  Hmm... den bedste dag i mit liv var HELT SIKKERT... da jeg mistede min første mælketand...hmmm.... OG da jeg fik mit første kys...hmmm.. OG.. da jeg fik min første RIGTIGE kæreste.....hmm... OG.. da jeg fødte mit første barn..... hmmm... OG da hun sendte mig sit første smil.... OG da jeg fik mit ANDET barn.... OG.. da hun sendte mig sit første smil.... OG..NU er jeg blevet BEDSTEMOR for første gang.... OG...OG....OG...OG :))))
  LIVET ER SKØØØNT....
  SVINGTUR fra Hanne :)

  SvarSlet
 10. Dzień Dobry

  Jestem Ada,która z e-mailem tutaj
  wpada

  wara@poczta.forward.pl

  SvarSlet
 11. Very good sweetie, thanks for the chance.
  The happiest event - the birth of babies

  Greetings from Ukraine.
  link on the side panels,I am a follower
  http://vasylynkinyprodelki.blogspot.com/

  SvarSlet