07 maj 2010

Fagre nye verden

Har våget mig ud i eBay-verdenen. Det kom sig af, at jeg jo som tidligere nævnt, gerne vil have et cover til min iPhone. Sådan et fandt jeg på en dansk side til 175,- Tænkte at det da var et kig værd, om de havde det samme cover - eller nogle der var federe på eBay. Så det gjorde jeg. Jeg fandt præcis det jeg søgte, men til den nette sum af 38,- i stedet for. Fandt også lidt andet, bl.a et skilt hvor der står "BEWARE of the FERRET" - Som jo HELT klart skal herhjem at hænge :)
Så alt i alt har jeg nu handlet ind på eBay, for første gang, for 188 danske kroner. Og de 98 af dem er endda fragt, så det er nu godt gjort, synes jeg.
Sygdommen hærger stadig, har dog besluttet mig for at der skal ske lidt imorgen, så der kommer en skøn veninde og vi skal sætte en masse af hendes tøj til salg. Bagefter, hvis helbreddet tillader det, skal vi en tur i Maxi Zoo, hvor der er agility-dag. (kl. 13.00, i Odense, hvis nogen skulle være interesserede)
Jeg har besluttet mig at tage weekenden helt fri for arbejde og tanker omkring arbejde. Det kan jeg heldigvis godt tillade mig, når jeg er begyndt at arbejde freelance - hedder det ikke det, med et smart ord? Måtte ty til et opkald til Kommende husbond, i frustration over hvornår jeg ville blive rask nok til at tage vagter igen. Det skulle jeg slet ikke bekymre mig om, nu skulle jeg bare slappe af, og så tog vi den, til den tid. Han er simpelthen den dejligste fyr der findes i min verden. Tænk sig, mig der ringer, total panikken med dårlig samvittighed over at være syg, og ham, der med sin rolige måde at tackle alting på, bare kan få mig helt ned på jorden igen. Hvor jeg dog, hver eneste dag, sætter kæmpe meget pris på ham og hans væsen. Og glæder mig over at det var mig, der har fået lov at leve livet med så skøn en fyr. Bliver helt sentimental. Men det skal der også være plads til. Hvor har jeg det dog egentligt godt. Sådan generelt. Skønne venner, dejlig familie og en FANTASTISK kæreste. Et arbejde med udfordring i og mine elskede totter. Life IS good! (endnu bedre hvis man ikke var syg, men nok om det)

3 kommentarer:

 1. Ja!.. jeg har en fantastisk brormand :D
  Også syntes jeg at det er fantastisk at du skriver så meget blog! så er der hele tiden noget at læse! :D:D

  SvarSlet
 2. Tak Mulle. Og ja, du har en helt forrygende bror.
  JA, er jo nødt til at indhente det forsømte lidt. Nogle gange bliver det jo ikke lige til så mange indlæg. :)

  SvarSlet
 3. Nej det er klart.. men på en typisk fredag aften, er det meget godt at have noget at læse :D

  SvarSlet