11 april 2010

Dilemma

Dilemma herhjemme i hyblen. Jeg bliver hjemsøgt oppe i mit hoved. Stemmerne i hovedet modsiger sig selv hele tiden. Kommende husbond er fuldstændig imod, og jeg kan godt se det fornuftige i hans ide. Men alligevel er der noget i mig der siger, "hell no!"
Det hele drejer sig om fotograf til brylluppet, noget jeg før har omtalt. Jeg har fået anbefalet en prof. fantastisk fotograf, som tager 8000,- for at være der og forevige dagen. Og så får vi selvfølgelig billederne efterfølgende. Kommende husbond synes det er HELT HEN I VEJRET, og at vi "bare" skal spørge en af hans gamle skolekammerater om han vil komme. Og egentligt ville det også være det mest fornuftige. Men det er jo altså et bryllup - en begivenhed der FORHÅBENTLIGT kun skal ske én gang i vores liv. Der er stadig over et år til brylluppet skal stå, og i min verden kunne det godt lade sig gøre at spare de 8000,- op... Men i virkelighedens verden... Er det så realistisk? Når vi samtidig skal spare op til festen.
Jeg er i syv sind ... Og ja, der er lang tid endnu, men et eller andet sted så skal beslutningen jo tages hurtigst muligt, så vi kan spare op og få booket. Hvis det bliver den løsning vel at mærke.
Gode råd og alternative ideer modtages med KYSHÅND. Også hvis der skulle sidde en amatørfotograf med et godt tilbud, derude bag skærmen.

1 kommentar:

  1. Min gode ven Carsten er en ret god fotograf... Jeg er ven med ham på FB, ved ikke om du kan se hans billeder... ellers giv et praj. Han har bl.a. taget et vintage-foto af mig gengivet i spejl... Kan vise dig det ved lejlighed. :-)

    SvarSlet