16 februar 2014

Indflyttergaven til ham der intet ville have.

Min elskede lillebror har endelig fundet et sted at bo - nu har han også brugt hele sin børneopsparing på at pendle. Han fik jo elevplads på Sjælland i oktober, og har siden da ledt og ledt og ledt, efter et sted at bo, så han ikke skulle tage turen fra Sydfyn hver eneste dag - det var helt umuligt. Nu er det endelig lykkedes ham at finde en fin lille 1-værelses, som han flyttede ind i her i weekenden. Han selv skulle arbejde, men Larsen og jeg havde tilbudt vores hjælp, så min bror sørgede for at pakke alle sin ting sammen i dagene op til, så vi bare kunne hente tingene og køre dem over til ham. Så behøvede han heller ikke at skulle frem og tilbage med tog osv.
Min bror er en meget beskeden ung mand. Han ønsker sig aldrig noget. Det er virkelig sjældent. Da jeg spurgte ham til indflyttergave-ønske, var svaret; "pjat med jer".

Nåh, men jeg havde hele tiden haft et par idéer i tankerne, og for at jeg ikke skulle ramme helt skævt, så fik han valget mellem to ting. Enten at vi tog ud og handlede ind på min regning når han var flyttet, i ved, fik fyldt køleskab og fryser osv. eller at jeg 'bare' fandt på noget, som jeg vidste var godt at have fra start. Han valgte det sidste, "for så ved jeg ikke hvor mange penge du bruger" - igen, så beskeden!
Jeg fik samlet en ret god 'start-pakke' til ham, hvis jeg selv skal sige det. Alt lige fra rengøringsmidler, til smudsmåtte, til pizzahjul, til dåseåbner, til knive, til yndlings-hygge-ting så som kakaopulver, skumfiduser og popcorn. Nårh jah, og en lille bitte plastikblomst, bare fordi. 30-40 ting er der i den 'kurv' der, alle de små ting ligger i bunden, havde faktisk godt overvejet at lægge det hele op og tage et billede, så man kunne se hvor meget der var, men det nåede jeg ikke. Det faldt vidst i meget god jord, hos min kære bror, og mange af tingene tror jeg slet ikke han havde overvejet, ville være gode at have. Nu har han dem. Udover gaven her, fik han også vores tv-bord og hurra for det, for det var bestemt ikke børne-pilfinger-venligt. Men så er det dejligt at andre kan bruge det.

Vi fik hjulpet min bror godt på plads, med de få ting han nu har - det er jo ikke fordi der er så meget, når man flytter hjemmefra for første gang. Nu håber mit støresøster-hjerte bare at han falder rigtig godt til, uden for mange kvaler. Men det tror jeg nu nok han skal, om ikke andet, så er han lykkelig over ikke at skulle bruge 2-3 timer på transport hver vej, for ikke at tale om alle de penge han sparer på transport.


4 kommentarer:

 1. Hvor er du bare en god storesøster :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, Tine - jeg gør i hvert fald mit allerbedste :)

   Slet
 2. Sikke en fantastisk gave. Heldige lillebror. Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Helle. Ja, jeg ville i hvert fald ikke have noget imod at modtage sådan en gave, hvis jeg stod og skulle flytte hjemmefra første gang :)

   Slet