02 december 2013

Navngivningsfest // Gaveregn


Marie Sofie fik simpelthen så mange flotte gaver til sin navngivningsfest - jeg må indrømme at jeg blev helt overvældet. Et er at sidde hjemme og skrive en ønskeseddel, og tænke at de ting kunne man godt tænke sig til sit lille barn, men ligefrem at få det meste af det der stod på ønskesedlen og mere til - det er helt vildt. Endnu vildere er næsten, at der kun var 2 ting, hun fik to af. Det synes jeg nu også er imponerende i sig selv. De to ting fik vi byttet til andre skønne ting, Fjällräven-tasken byttede vi til en Småfolk dragt, en Sebra putte-i-klodse-kasse, en tallerken, en skål og en kop også fra Sebra. Den ene Tingelingelater-cd, som hun også fik to af, byttede vi til Bamses allergo'este og De små synger. 
Den store flagstang fik hun at min søde kusine og hendes mand. En skøn personlig flagstang er det blevet til, for de har nemlig sat hendes fødselsdato, vægt, længde og navn på med klistermærker, og 52 cm oppe ad flagstangen, har de sat et mærke, og Hubby og jeg har fået strenge ordre på, at huske at måle hende på hendes 1 års fødselsdag, og ligeledes sætte et mærke.
Den skønne dukke i dukkevognen har i måske set før, den er nemlig fra min allergo'este veninde C og hendes lille familie. Den er hjemmegjort og jeg knuselsker den, den er helt personligt, lille og noget så yndig, og medmindre C beslutter sig for at masseproducere den, så er det kun Møvsen der har den dukke i hele verden - jeg glæder mig sådan til at se hende trille rundt med dukken i sin vogn og slæbe den med overalt. Jeg kan lige se det for mig.

4 kommentarer:

 1. Sikke mange lækre gaver hun har fået! :D
  God ide med flagstangen og at måle hende på den måde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt vildt! - og ja, det er altså godt fundet på med flagstangen :)

   Slet