12 december 2013

Insta-baby


Jeg havde en idé om at den store plade-væg, der er på Marie Sofies værelse, skulle huse instagram-billederne fra hendes første år. For noget tid siden, fik jeg så bestilt den første omgang. 118 billeder er kommet hjem, og det er altså kun fra pigebarnets første 4 måneder + det løse. Jeg er gået i gang med at sætte billederne op, men allerede inden jeg nåede halvvejs, kunne jeg godt se, at det nok ikke helt kommer til at fungere i praksis. På billedet mangler jeg stadig 3½ række, og det er som sagt kun fra de første måneder - der kommer simpelthen ikke til at være plads til billeder fra et helt år! Så jeg er gået i tænkeboks. Enten kunne man fjerne alle dem hvor der er andre end hende på også, eller de fleste af dem hvor hun sover (dem er der nemlig en del af) - en idé kunne også være at vælge 10 billeder fra hver måned, der er nemlig plads til 10 i en række. Det bliver nok det sidste jeg vælger. På den måde kommer de heller ikke til at nå helt ned i babyhøjde, og så er det ikke fristende for hende at sidde og pille dem af væggen, når hun når den alder. Nu skal jeg så bare have valgt en 40 stks. ud af de 118, og have pillet ned og sat op igen.

5 kommentarer:

 1. Det er da en super ide :)
  - jeg hælder nok også mest til muligheden med 10 billeder fra hver måned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ender det også med at blive - jeg skal bare lige tage mig sammen til at pille ned og sætte op igen :P

   Slet
 2. Det ser ellers fint ud - men ja, nøj man tager mange billeder de første dage og måneder (især med førstebarnet ...) Jeg har også lige fremkaldt billeder og også en stak inta-billeder. Hvad har du hængt dem op med? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo helt åndssvagt så mange billeder der bliver taget! Men jeg ELSKER det nu også :)
   De er bare sat op med ganske alm. tape, som jeg lige har rullet rundt, så enderne lukker sammen - sådan en slags hjemmelavet dobbelt-tape. Gav det mening?

   Slet
 3. det er da ellers en super sød ide med billeder! Men ja det er også lidt farligt med de nysgerrige pilfingre! Jeg har endelig kunne begynde at hænge rammer op på liams værelse uden at han vælter dem ned igen, men er spændt på om jeg skal til at have dem alle ned igen så snart Luna begynder at blive nysgerrig ;)
  en række for hver måned syntes jeg lyder som en rigtig god ide :)

  SvarSlet