18 august 2013

Smart med smart på.

Udsigten fra min side af sengen. 

Marie Sofie har faktisk en tremmeseng, en stor fin en, der står på hendes værelse. Meeeen som så mange havde forudset, så er det jo ikke lige der hun sover. Hun sover selvfølgelig inde ved os. Der er dog ikke plads til at have sengen stående, så det første stykke tid sov hun skiftevis mellem os i vores seng og i barnevogns-kassen, som vi havde stående på gulvet. Det gik ikke helt i længden, så vi har fundet en super fin løsning. Svigermor ville gerne give en vugge, så vi gik i gang med at søge lidt rundt på nettet. Der fandt vi så den her super smarte 'halve' seng. En BabyBay. Den sættes fast på ens egen seng, og så kan babyen ligge ved siden af en forældre, men i sin egen seng. Den kan indstilles i højden og skulle gerne passe alle senge. Selv en ganske almindelig boksmadras uden sengestel, skulle den kunne sættes fast på. Vi fandt den brugt på Gul og Gratis, til så billige penge, at vi hellere end gerne tog køreturen fra Odense til Rødekro efter den - og vi er super glade for den.

2 kommentarer:

 1. Det er så smart! Og så rart og nemt når man skal give baby sutten flere gange i løbet af natten!
  Vi tog dog bare siden af vores træmmeseng og stilte den helt op ad vores den gang Liam var baby og det fungerede fint :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og dejlig nemt, når jeg skal amme, at hun bare lige kan 'trækkes' over til mig.

   Det er også smart med tremmesengen - vores er dog bare for stor til overhovedet at stå derinde, eller det kunne den godt, men så ville vi ikke kunne komme til i den side af rummet. Den her seng er en del mindre, end tremmesengen. :)

   Slet