03 juni 2013

Se-vores-nye-lejlighed-slash-fødselsdags-besøg


Lige præcis sådan et besøg havde vi i dag. Mine forældre tog turen fra Svendborg for at se vores nye lejlighed for første gang - og for at fejre Larsen lidt. Super hyggelig eftermiddag og aften, hvor vi sad tæt om vores lille spisebord og spiste god mad. Larsen blev beriget med gaver i form af sedler og lækker chokolade fra Summerbird. Jeg fik den skønneste buket blomster. Min søde Lillebror kiggede også ind da han havde fri - hurra for at bo lige ved siden af hans skole. Mine forældre havde slæbt autostolen med, en autostol jeg har lånt af en dejlig veninde, og som var blevet fragtet fra Sjælland til Svendborg - så nu, NU kan hun faktisk bare komme an hende Baby M, nu er vi i hvert fald klar til at hun kan komme med ud at køre og komme med hjem fra sygehuset - hun må dog gerne vente nogle uger endnu. Der blev også givet gave den anden vej, det er jo fars dag på onsdag, så en lille ting - eller, en tung ting - nemlig en kogebog, blev foræret i den kommende morfars retning. Det er nemlig ikke kun Larsen der er bidt af madlavning, min bonusfar har også en stor interesse i madlavning, så hvad er bedre end en ny kogebog til samlingen.  

Det er sjovt at jeg ikke kan fordrage madlavning, når man tænker på at jeg er vokset op med en bonusfar der altid har elsket det, og nu bor sammen med en mand der vil gøre det med madlavning til sin levevej. Og det er altså ikke fordi jeg nogensinde er blevet tvunget til at synes om madlavning, eller har fået det proppet langt ned i halsen. Men hey, fint med mig, så slipper jeg - forhåbentligt.

En dejlig dag, med dejligt besøg - nu er jeg også ved at være godt brugt, så mon ikke den snart står på en mange timers date med min elskede dyne. Drømmer lidt om tv i soveværelset - har ellers altid syntes at det var noget pjat, men lige nu kunne jeg godt dyrke at ligge i sengen og falde i søvn til ligegyldigt tv.
Hvad er din holdning til tv i soveværelset?

2 kommentarer:

  1. Jeg har altid haft det, men efter vi er flyttet, har vi ikke. Det er mest fordi vi ikke gider til at trække kabler osv. Men jeg må indrømme at jeg savner det indimellem :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi har aldrig haft det - kun dengang jeg boede hjemme og havde tv på værelset. Jeg har heller aldrig syntes at det var noget vi skulle have, men nu har jeg fået andre sjove idéer om at det er da det vi skal have. Larsen ser det dog ikke som en nødvendighed - og da slet ikke, når vi ikke har nogle ledige stikkontakter i soveværelset. He he.

      Slet