04 juni 2013

Go'Aftensmad

I går lokkede de på facebook med gammeldags kylling med det hele - mine smagsløg gik amok - jeg ville bare af sted. Hvad gør man så? Man spørger da sin svigerfar og bonussvigermor om de ikke vil med ud på Larsens arbejde og spise kylling. De sagde heldigvis ja, så her til aften var vi til Go'Aftensmad på Larsens job. Et slags folkekøkken, hvor man kan komme mellem kl. 18-20 og så spise lige så meget man lyster til den nette sum af 100,-

Man sætter sig bare ved de opdækkede borde, og alt efter hvor mange man er selvfølgelig, så kommer man til at sidde sammen med folk man ikke kender, men det er altså også meget hyggeligt. Vi sad sammen med to ældre par, som ofte gjorde brug af Go'Aftensmad om tirsdagen. I dag var menuen som nævnt, gammeldags kylling med skysauce, agurkesalat og rabarberkompot - MUMS! Damen her spiste hele to portioner - det hører sig efterhånden til sjældenheden at spise mere end én. Det er nu dejligt sådan meget spontant at kunne invitere folk ud at spise - især når de så også betaler, det kunne være jeg skulle gøre det noget oftere. Ha ha.

Efter måltidet lovede vi en vis kok, lige at kigge ud i køkkenet inden vi gik, så vi rundede lige køkkenet og fik hilst på Larsen, ham der gud og de andre. De var godt i gang med noget kokkeskole, så det blev kun til et hurtig kig derud. Men en dejlig aften, med god mad og godt selskab.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar