12 april 2013

Bolig drømme #2

En ting vi med sikkerhed ikke tager med herfra, når vi flytter, er sofaen. Den er godt brugt, faktisk slidt efterhånden. Den er gået i stykker, med huller helt ind til skummet - det kan vi takke Gammelmanden for, for dengang vi havde ham, synes han at det var verdens bedste legetøj. Et skønt oversized kradse-bide-træ. Så der er hul. Desuden er der stadig spor af hund, fra de gange vi har passet Chili - til trods for at den selvfølgelig er blevet støvsuget og jeg har siddet og nærmest pillet hvert et hår ud med pincet. Anyways, en ny sofa er på vores ønskeliste til den nye lejlighed. Spørgsmålet er bare hvilken én vi skal anskaffe os, og så lige den lille detalje med, hvilken en vi har plads til.


2 kommentarer:

 1. Åh. Vi skal også have ny sofa, når vi flytter. Vi har faktisk kig på noget lign. din nr. 4 (altså den under det første billede). Jeg synes de der 'u'-formede sofaer er såså fede! :)
  Jeg glæder mig til at høre hvilken i ender med :)

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også selv blevet ret så lun på de U-formede, ville være skønt at have plads til sådan en, men vi skal dog lige have set vores nye stue an inden vi beslutter os endeligt :)

   Slet