19 marts 2013

Lagersalg høst

UNDSKYLD! at jeg ikke fik gjort opmærksom på at der rent faktisk var rice lagersalg her i Odense fredag-lørdag. Undskyld undskyld undskyld, hvis der var nogle af jer godt kunne have brugt den information.

Jeg var af sted om fredagen, med Svigerveninden og hendes søster, den kommende brud, og kom da også hjem med nogle gode sager. Og så til billige penge - vi taler virkeligt billige penge, for den dame der stod ved kassen var vældig gavmild og tog endda mindre for tingene, end der stod på de prisskilte der var sat op. Om det var meningen, eller jeg bare var så 'heldig' at hun ikke kunne priserne, det skal jeg ikke kunne sige. Men glad, det var jeg da jeg gik derfra, hvem kan ikke lide at spare så meget som muligt.
Jeg havde kun 1 ting på min liste jeg ville kigge efter, det havde de ikke - men fandt selvfølgelig noget andet. Alt jeg kom derfra med, er faktisk til Baby M - hvordan skete det lige. 


Lavendelfarvede metalbakker til puslebordet, farven vises ikke rigtigt på billedet, de er mere sarte i virkeligheden. - rice pris til lagersalg: 50 kr. pr. stk. Damen tog kun 20,- pr. bakke. Nypris på nettet: 189 kr. pr. stk. SCORE!
Rice næsehorns bamse - rice pris til lagersalg: 40 kr. Kassedamens pris: 20,- SCORE igen!
4 små krus (egentligt 6, Svigerveninden fik 2) til 100 kr. Her tog kassedamen den samme pris som skiltet viste.
Legetæppe, hund. rice pris til lagersalg 150 kr. Kassedamen tog 100,- og jeg har set at nyprisen på nettet er 600,- så endnu en SCORE!

Det er jo egentligt fantastisk hvad man kan spare på sådan et lagersalg - jeg burde måske deltage i lidt flere lagersalg, når de dukker op rundt omkring, hvis der er noget jeg kunne være interesseret i selvfølgelig.

4 kommentarer:

 1. Hehe, væn dig til det, søde. Fremover kommer man næsten ALTID hjem med ting til junior, når man egentlig ville have haft noget til sig selv ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må jeg vidst hellere. Hehe. Dog fik jeg også købt tøj til mig selv den anden dag - noget jeg kan være i, der ikke strammer. Hurra!

   Slet
 2. De små Ricekrus koster 25 stk. normalt, og Næsehornsbamsen kostede 189kr. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for info - kunne ikke lige finde det på nettet. Ikke at det er noget der absolut skal prales med, men det er da meget sjovt at se hvor meget der egentligt kan spares ved lagersalg :)

   Slet