26 marts 2013

Jeepers PeepersFor noget tid siden skrev jeg om det at finde nye solbriller - lige her.

Jeg var ikke helt sikker på det der med at bestille briller over nettet, for hvad nu hvis de slet ikke passede til mit ansigt? Jeg tog dog beslutningen, og valget faldt på de fede Jeepers Peepers Bibi. De ankom i lørdags, men var lige nødt til at vente på lidt solstråler, før jeg kunne vise jer dem 'in action'.

De er super fede, lette og lækre! Og så ser man den typiske brune solbrille-verden igennem dem, frem for den der mørkere verden, som jeg hidtil har set igennem mine andre solbriller, hvor glasset bare var mørkt - her er glasset nemlig brunt.

Kan varmt anbefale at bestille sine solbriller fra sunglassesshop.dk - jeg er i hvert fald allerede rigtig godt tilfreds med mine briller. ♥ 


-------------------------------------------------------------------------
Dette produkt er modtaget som en gave, 
med henblik på at teste og anmelde. 
Min mening vil være hudløs ærlig 
og være skrevet med mine egne ord.
-------------------------------------------------------------------------

4 kommentarer:

 1. De klæder dig!
  Jeg tør slet ikke bestille online for jeg kan aldrig finde solbriller! De eneste der nogensinde har set godt ud på mig var en DG kopi som min mormor havde med hjem fra tyrkiet og som jeg fik fordi de var så perfekte! Desværre gik de i stykker og jeg har ikke kunne finde et nyt par i samme stil. Jeg overvejer kraftigt at investerer i et ægte par, da de bare var de eneste der nogensinde har set godt ud på mig! :/
  3000 kr er bare rigtig mange penge for et par solbriller! Især med børn og dermed større risiko for at de går i stykker pga små pilfingre!

  SvarSlet
 2. Tak søde Dottie.

  Ja, det var også lidt af en chance, for lige så snart det er noget der skal sidde på kroppen, briller, tøj ellers sko, så er jeg også meget forsigtig med at bestille over nettet - netop fordi man ikke aner hvordan det vil se ud. Især ikke med mine mærkelige former :)

  SURT med de briller der, men kan godt følge dig i det med de mange penge. Jeg tror slet ikke jeg ville kunne finde ud af at bruge 3000,- på et par solbriller.

  Jeg har oftest, nærmest altid, bare taget et smut i H&M og afprøvet deres forskellige briller, indimellem er der nogle der sidder godt, og så er det bare med hjem - og de koster jo gerne omkring de 50 kr.

  Men må indrømme at jeg er helt solgt i de briller der, har du været inde og se om der kunne være nogle der ligner dem du havde?

  SvarSlet