09 marts 2013

Godt ord igen.

Ret skal være ret. Når jeg laver et indlæg hvor jeg ytrer mig om min utilfredshed med en hjemmesides markedsføring, hvor mine ord primært er negativt ladet - så skal jeg også vende den, og fortælle jer om det positive når det sker. Sådan tænker jeg i hvert fald.

Jeg blev opfordret til at skrive en mail og fortælle om min skuffelse til den nævnte hjemmeside. Jeg var ikke helt sikker på hvordan og hvorledes, og om det virkelig var noget der gik mig SÅ meget på, at det krævede en mail. Men efter nærmere eftertanke kom jeg frem til, at det gjorde det altså - gik mig på. Så jeg satte mig ned i eftermiddags og fik skriblet en mail sammen, uvidende om hvem og hvad jeg egentligt skrev til. Her til aften fik jeg så svar tilbage. Et langt og positivt ladet svar, med tak for min meget ærlige mail. Ejeren bag er en kvinde der kender alt til det med at være en stor kvinde og skulle finde ventetøj. Hun er stadig en 'lille fisk' i faget, som hun selv skriver - af samme grund har hun mest været fokuseret på at finde noget tøj der går op i nogle større størrelser end normalen. Billederne har derfor ikke haft førsteprioritet. Hun bruger de billeder, som producenterne tilbyder hende - hvilket jo desværre oftest kun er taget af standard-modeller. Hun vil dog gerne arbejde på at få nogle bedre billeder, nogle der ikke er misvisende, som dem jeg har omtalt. Hun var rigtig glad for min mail, og som hun selv siger, så kan det være svært at se hvad der kan gøres bedre, når man sidder med næsen i shoppen dag ud og dag ind.

Nu er det ikke fordi jeg konstant og hele tiden, skal til at lede efter fejl og mangler på de forskellige netshops jeg kommer forbi. Men ud fra denne episode har jeg lært, at det godt kan betale sig at ytre sig om sin utilfredshed. Firmaerne kan jo så bruge det eller lade være. I dette tilfælde tog hun glædeligt imod og var bare glad for at få det at vide.

4 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at se, man rent faktisk får respons, når man henvender sig. :) Man kan jo håbe, billedet ændrer sig, så at store størrelser er lig store modeller.

  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig dejligt med respons, og så fedt at det bliver brugt konstruktivt, selvom man jo egentligt kommer med kritik :)

   Slet
 2. Nogle gange er det faktisk også et spørgsmål om, at "tykke mennesker" helst ikke vil fotograferes...
  Hvad med at tilbyde dig selv som Gravid Hval-model ;-)
  Så kan du oven i købet tjene lidt, selvom du er hjemmegående handispadser (modsat visse andre!) :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, men sådan er det jo altså ikke alle der har det. Der findes da mennesker der gøre en karriere af at være plusmodel. - desuden har hun skrevet at hun har fået en gravid mave-dragt hjem, som hun så ville bruge på sig selv. :)
   Nu bor kvinden i Hirtshals - så der er temmelig langt for mig. OG ville ikke tjene på det, da hun selv har skrevet at hun ikke kunne betale modeller. ;)

   Men nok om det - jeg kom af med min kritik, hun tog pænt imod og så er det sådan :)

   Slet