01 december 2012

Ventetid (+ update)

Vi venter. Dag ud og dag ind. Vi venter på ham den søde og rare mand. Jeg har dog fundet på småting at lave, imens vi venter. Se film og serier, læse bøger og blade, bruge alt for mange timer på nettet. Men vi er ikke alle sammen lige gode til det med at undvære ham den søde en hel dag. Se bare Alfie...


... de sidste mange dage har han tilbragt sine dage her. På måtten, foran hoveddøren. Lige præcis samme sted hver eneste dag. Om gulvvarmen kan have noget med det at gøre, kan jeg ikke udelukke. Men det er da mærkeligt. Han vil bare gerne ligge der. Hvis jeg tager ham med ind i stuen, så er han ude på måtten igen, inden der er gået 5 minutter. Så der ligger han, dagen lang. Altså, lige indtil ham den søde og rare mand kommer ind ad døren. For når det sker, så er han vågen og så er yndlingspladsen flyttet. Så er yndlingspladsen nemlig at ligge ved Larsens fødder - lige indtil vi går i seng. Så her er vidst tale om 'madfars dreng' - jeg dur i hvert fald ikke som underholdning for ham.

*********** UPDATE ***********
Lige et lille billede fra da den kære 'madfar' kom hjem - I told you so!

Ja, vi roder med ledninger, NEJ dyrene æder dem ikke, JA, dårligt billede. Sorry!

4 kommentarer:

 1. Årh!!! Fars dreng! Sådan er det også herhjemme. Når Fyrsten er ude, ligger Cash enten på det kolde gulv foran hovedøren eller ovenpå ved siden af fars side af sengen. Det er da kærlighed!!
  Dejlig lørdag til jer:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må man sige! Det er da også for sødt med Cash altså.

   Hav selv en dejlig lørdag ♥

   Slet
 2. Ilderlove! Jeg bliver altså aldrig træt af ilderbilleder. Så søde. *Suk* :)

  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet