02 december 2012

-10 kg

... Ja, altså desværre ikke mig. Næh nej, det er ikke for sjov, når jeg skriver at Larsen arbejder røven ud af bukserne. For det gør han - hans bukser hænger i hvert fald! På den måned han har været i sit nye job, er der røget 10 kg på kontoen. Det ser helt vildt ud, ikke sådan sygeligt, men sådan... mere Larsen. Jeg gad virkelig godt gøre kunsten efter, men tror ikke helt på at vi kunne gøre det på samme måde. Jeg mener, hans vægttab skyldtes at han nu er i arbejde i et køkken, hvor der er fart på og han går mange, som i rigtig mange, skridt hver eneste dag. Det er det samme hver eneste gang han har været i køkken, de kilo der er kommet på under kontanthjælpstiden, de ryger lige med det samme og mere til. Se, hvis jeg nu skulle tabe mig, så skulle det bestemt ikke være ved hjælp af mit arbejde, som jo består af at hygge om de ældre og spise en masse god mad, flere gange om dagen og aftenen - og sidde og yde omsorg. Måske man skulle prøve Larsens job, bare for en uge og se hvad der ville ske på vægtkontoen? Jeg er ikke i tvivl om at jeg ikke holdt mere end én dag, hvis jeg overhovedet holdt en hel dag. Det er et fysisk hårdt arbejde og han egner sig vidst bedre til den form for fysisk arbejde end jeg gør. Mit job kan også være hårdt fysisk, men det er ikke noget der giver minus på vægtkontoen, det kan nok nærmere give plus på skade-kontoen, med en masse løft osv.
Jeg drømmer stadig om at tabe mig, lige nu har nogle skavanker blandet med dårligdom dog sat en stopper for det - men jeg satser da stærkt på at skulle i gang med den livsstilsændring, som jeg længe har gået og sukket efter. Så længe jeg ikke kan gå all in på motion, så kan jeg vel passende begynde med kosten. Det kan jo ikke være rigtigt at jeg ikke kan finde ud af det med at tabe mig, når der er så mange andre mennesker der kan!

De inderste tre huller er hjemmegjorte, her i Larsens bælte - og tjek da lige afstanden på de seneste huller! Hvem der bare kunne det...

4 kommentarer:

 1. Åh, jeg har det på samme måde: "Hvis andre kan finde ud af at tabe sig, hvorfor dælen kan jeg så ikke??"
  Vildt at Larsen har tabt sig så meget! Jeg håber ikke han bliver ved?? :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tanken om at "der må da være noget galt med mig" fylder mere og mere - tror ikke han taber sig så meget mere nu, så er det i hvert fald småting. Men nej, han skulle helst ikke blive tyndere da!

   Slet
 2. Jeg har en giveawawy kørnede på min blog, hvor jeg trækker en vinder imorgen! :-) Jeg håber du vil deltage.
  http://www.rikkesunds.blogspot.dk/2012/11/time-for-give-away-and-lot-of-changes.html

  Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan se jeg er for sent ude - men tak for kigget.

   Slet