29 april 2012

Konfirmation



4 kommentarer:

  1. Way! Fed måde at "servere pengene på" ! Andre gode ideer? Synes selv det er lidt kedligt at gi penge, men DET ER JO DET DE UNGE VIL HA! ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh, ja, det er noget af det værste de kan ønske sig - men det bliver nok aldrig anderledes, så man må lægge hovederne i blød. Vi var mange om denne gave, så bliver det da i det mindste lidt sjovere - og det var faktisk ikke mig der kom på idéen.

      Men man kunne jo lave et pengetræ? Købe et lille appelsintræ, eller bare samle en masse fine grene i en vase og sætte pengene på. Enten som de er, eller foldet - kun fantasien sætter grænser.

      Der er også de klassiske med at lave et mio. billede. Hvor man får foldet sedlerne, og sat i en ramme, så det ligner at det er én stor mio-seddel.

      Så er der selvfølgelig kufferten her - man kan også lave lange kæder med mønter, altså dem med hul i 1, 2 og 5'ere. For en del år siden, lavede vi en lang 'regnorm' til Larsens bror, af 5'ere, og det var fordi vi havde en historie med noget spisning af regnorme.

      Det er bare nogle af de penge-gaver jeg har oplevet - lige nu er jeg faktisk ret blank. Men håber du kan bruge det til noget, om ikke andet, så til at blive inspireret :)

      Kh. Lisa

      Slet
    2. Larsen fortæller lige at han til sin konfirmation fik et strandsæt, altså en skovl, si og spand - og så kom der en sandkasse ind, fyldt med mønter, som han så skulle finde - se dét er da også en sjov ting!

      Slet
  2. aj, den med sandkassen var da en god ide! Har jeg heller ikke hørt/set før :)

    SvarSlet