09 marts 2012

Et rynket æble

... er det oprigtigt seriøst at et rynket æble, skal kunne få folk til at holde op med at ryge? Hvor meget er der egentligt tænkt over denne skræmmekampagne, med billeder på cigaretpakkerne? Ja, jeg spørger jo altså bare... Jeg er ikke bleg for at indrømme at jeg ville ELSKE at Larsen stoppede med at ryge igen, åh han ville være SÅ meget hyggeligere at kysse med og vi ville have en lille sjat penge ekstra hver måned, som selvfølgelig ville blive brugt på noget andet pjat. Men altså, sådan noget kræver motivation, og når den ikke er til stede, så skal han bestemt ikke gå i gang med rygestop - vil ikke unødigt, skulle bo sammen med en sur og gnaven fyr da. Niksen biksen. Den dag motivationen er der, så er min støtte der også 100% - men indtil da... ja, der undrede jeg mig bare over hvordan et rynket æble, skulle kunne få folk der har røget i mange år, til at stoppe op og sige "nåååårh ja, jeg må hellere stoppe, så jeg ikke kommer til at ligne en gammel frugt" - det gør man jo alligevel, altså bliver rynket - måske bare lidt før, hvis man ryger, bruger flere tons make-up eller tager for meget sol.


Når det så er sagt, så HADER jeg stanken - jeg HADER at der ryges, når man spiser - jeg HADER at gå forbi folk på gaden, der puster røg i hovedet på mig - jeg HADER når folk bare smider et skod eller en halv smøg, der så bare skal ligge og ose til den ikke kan ose mere - jeg HADER folk der ryger imens de kigger på tøj, på gågaderne - ja UNDSKYLD mig, men jeg er altså IKKE interesseret i at skulle købe tøj der lugter langt væk af cancer-pinde! - og så kan jeg SLET ikke bære, når folk ryger i nærheden af deres små børn! Vi har alle laster, men lær da lige at vente med at ose løs, til dit barn ikke er i nærheden.
Som sagt har vi alle laster, i bund og grund vælger vi dem selv - og de kan være SINDSSYGT svære at komme af med - jeg taler af erfaring - og selvom jeg hader rigtig mange ting ved rygning, så er jeg ikke fanatisk, det er som sagt folks eget valg og jeg prædiker ikke - i hvert fald ikke så længe de overholder mine ryge-regler i mit eget hjem.

4 kommentarer:

 1. AMEN! :)
  Som eks-ryger prædiker jeg heller for rygere, fordi HOLD KÆFT hvor er bedrevidende ikke-rygere bare skide irriterende når man selv ryger, men cigaretter stinker, så jeg kan slet ikke fordrage rygere der skal pulse løs over alt, uden at tage hensyn til andre, der gider ikke lugte til det skidt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Arh, fantastisk at jeg ikke er den eneste med den holdning. Oh ja, bedrevidende folk generelt - de er altså noget for dem selv - og ikke på den fede måde.

   Slet
 2. Haha, jeg har også tænkt over det med æblet. Det er fuldstændig latterligt. Det får i hvert fald ikke mig til at lade være med at stoppe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel? Det er altså lidt mystisk! Dog har jeg efterfølgende set pakker med rådne tænder og sorte lunger - se så er vi henne hvor jeg måske ville tænke over at det ikke er sundt at ryge... Men der er jo alligevel så mange ting i livet og denne verden der ikke er sundt.

   Slet