25 oktober 2011

Drømmene

De sidste par aftener herhjemme, er gået meget med at drømme. Larsen og jeg har snakket meget om hvad vi hver især går og drømmer om, og faktisk er vores drømme slet ikke så langt fra hinanden, som de kunne have været. Jeg drømmer og har faktisk altid drømt om at få et lille landsted med en masse grønt omkring, hvor der var plads til Larsen og jeg, evt. børn og selvfølgelig 'alle' de dyr, jeg nu havde plads til at anskaffe mig. Skulle det gå rigtig 'galt' så skulle der være plads til et lille internat, hvor jeg kunne tage dyr ind og videreformidle - nok om kæledyrene. Larsen er bymenneske med stort BY, så da han afslørede sine drømme for mig, blev jeg lidt paf og en smule mere forelsket - hvis det kan lade sig gøre. Larsen drømmer OGSÅ om et lille landsted, med en masse grønt omkring - det grønne skulle bare bruges til at dyrke en masse spiseligt. Han drømmer om at få en lille hyggelig restaurant, hvor han primært kan servere god mad som er dyrket i 'vores' egen have - i ved, alt det grønne. Vi drømmer begge om en have eller grund, fyldt med alle mulige lækre sager, som vi kunne gå og hygge os med at dyrke - oven i det ville jeg elske at have et par høns rendende, en gris med en mudderpøl og måske nogle geder til at æde græsset? Rigtig Bonderøvs agtigt ville nogle mene, jeg tror jeg ville elske det - dog ikke lige så landmandsagtigt som selveste Hr. Bonderøv - selvom jeg synes han er sej! I min verden kunne jeg godt finde på allerede nu at lede efter et faldefærdigt landbrug, købe det og bruge de næste rigtig mange år, på at bygge det op og få sået haverne til osv. osv. osv. meeeen, vi må nok hellere vente. Men kan i se det for jer? Larsen og jeg, på et lille hyggeligt landsted, med grønne områder fyldt med alt muligt spiseligt - et par høns nede bagerst i haven og en lille tilbygning med nogle internat-dyr der bare venter på et godt hjem? Larsen der render rundt i alt det spiselige, for at finde ud af hvad han skal tage med ind på restauranten og servere for dagens gæster, imens jeg yder lidt omsorg for stedets dyr - perfekt!

Vi vil helt sikkert gøre vores bedste for at realisere vores drømme - især når de kan forenes så godt, som det ser ud til. Det kommer nok til at tage tid, men vi er stadig unge, så vi har tid nok. Hvad går du og drømmer om?

3 kommentarer:

 1. En lille tilbygning med nogle internat dyr? Ha.. kender jeg dig rigtigt vil du da have dem alle med ind i stuen :)

  Dejlige drømme - jeg drømmer om at i finder sådan et perfekt lille landsted her på sjælland, tæt på mig:)

  SvarSlet
 2. En corgie der skal hedde Bigsby.

  Og om at finde den helt rigtige lejlighed i Vanløse/frederiksberg med en altan badet i sol hele dagen, vinduet fyldt med urter og plads nok til at rock amok med kæresten, og servere lasange for alle vores små musikanter, unden at vi gnider albuerne af hinanden.

  Og om at ombygge en af alle de store faldefærdige bygninger i byen, om til et musikkollektiv med masser af øveplads og studie til de knap så rige bands.

  Nok er vi halvfattige, men vi drømmer stort :-D

  SvarSlet
 3. PynteMynthe & Mor:
  Min drøm er også at det er på Sjælland - og lige med internatdyr, altså hvis jeg havde pladsen til at de kunne være for sig selv, så gjorde jeg det - det er nok nærmere mig, der så flytter ud i tilbygningen ;)

  Sascha: Der er absolut intet galt i at drømme stort! Er vild med drømmen om corgien - vi har selv drømt om corgien på et tidspunkt. Men jeg drømmer jo om alle hunde ;)

  SvarSlet