23 september 2011

Psssst...!

Larsen kom ind på skolen i Valby. Hotel og Restaurant skolen that is. Han starter d. 10. oktober. LANGE dage venter ham, med 1½ times tog hver vej oveni nogle LANGE skoledage - men jeg tror nu nok han glæder sig. 'Gastro Science' et grundforløb på 20 uger - det bliver så godt for ham! Hvem ved hvad der nu venter ham i fremtiden - går hans ønske om at blive kok i opfyldelse? Går vores ønske om nogensinde at flytte til Sjælland i opfyldelse? Vi venter spændt!
En ting er dog sikkert - vi bliver et par kærestekedelige kærester de første mange friweekender sammen. Og vi starter ud med næste weekend, hvor jeg lige har nogle fridage til at trække vejret - men hold op hvor vi også trænger. Noget har dulmet den seneste tid, hvad vides ikke rigtigt. Men en kombination af meget arbejde og en udtrapning af sukkerafhængigheden, fra min side og Larsen der er holdt op med at ryge. Det giver en vis form for sarkasme og lettere irritation over småting, både i hjemmet, og måske også over hinanden. Men nu tager vi fat - sådan noget går nemlig ikke ubemærket hen herhjemme. Vi ser begge frem til at komme over denne hurdle, og få det lige så fantastisk, som vi ved vi kan have det sammen.
Men hvor er jeg dog glad for at han ikke længere skal være på kontanthjælp og kede sig halvt ihjel!

2 kommentarer:

  1. Hvor fedt! Super godt for ham og for jer! :-D
    Og så må i bare igang med at søge lejlighed herover, pronto :)

    SvarSlet
  2. JA! Det er super fedt! Vi kan dog ikke gå i gang med lejlighedssøgningen før vi har råd - og med en bank der ikke vil støtte op om vores idé, så skal vi lige have sparet lidt op inden. :( ØV med ØV på!

    SvarSlet