29 december 2010

Byen er tørlagt...

... for lige præcis de Kähler-stager og vaser, jeg har været på jagt efter i dag. IIIIIIHHHH ALTSÅ!
"Der kommer helt sikkert nyt i det nye år" - Ja, og det er da også dejligt. Men hvad skal jeg så fylde den plads, jeg havde lavet specielt til mine nye indkøb, på tv-bordet ud med? Jeg må bare drømme lidt videre om dem. Og vide at de nok skal blive mine på et eller andet tidspunkt.

Nu er jeg jo et meget forvirret kvindemenneske, så jeg var liiiige nødt til at snakke mit luksus-problem igennem med min kære veninde. Skal det være to stager og en lille vase, eller tre stager, i hver deres størrelse og hvad med farverne? - Min kære veninde, klog og fyldt med gode ideer, svarer bare: "Jeg tror faktisk jeg ville vælge dem i hver deres farve" - SELVFØLGELIG! Ideen er hermed tyvstjålet! Så i det nye år, og nej, jeg må hellere lade være med at stå 3. januar og forlange at de skal have dem, da vi jo så er inde i det nye år - men i det nye år, så skal jeg på jagt. På jagt efter tre Kähler-stager, i hver sin størrelse og hver sin farve. Jeg glæder mig allerede!

2 kommentarer:

  1. Godt Nytår til dig og dine Lisa♥ Og det er altid lækkert med noget nyt til hjemmet så jeg kan godt forstå dig ;-) KNUS

    SvarSlet
  2. Tak for det Tina. Håber at du og din familie havde en god nytårsaften.

    Og ja, jeg glæææder mig sådan til de kan komme til at bo hos mig, de stager :)

    Hav en dejlig dag.

    SvarSlet