02 september 2010

Det at gå en tur...

...kan bringe meget sjov med sig. Her til aften besluttede vi os for at gå en lang tur, efter maden. Så på med fodtøjet og seletøjet for Chilsens vedkommende og så derud af. Vi kom vidt omkring, tonsede rundt på anlægget, jagtede ænder ved åen og så stødte vi på denne store træstamme. For en del tid siden, tegnede jeg et lille hjerte og skrev et J+L i midten af det. Faktisk blev det gjort den dag hvor Kommende husbond friede for anden gang. Hjertet var dog væk i dag, det er nok al regnen der har taget det med sig, men pyt. Så i dag fik vi et nyt minde fra stedet og træstammen.


Kommende husbond og Chilsen sprang (med lidt besvær) op på stammen, og de skulle da foreviges, sådan som de smilte. - og ja, (til den opmærksomme læser) det er lyserøde hundeposer der er på snoren. Kan godt forstå at Kommende husbond ikke føler sig sååå mandig, når han går tur med Chilsen og sådan en tøse-hundepose med ting og sager i. Imorgen skal bliver Chili hentet igen, det var kun for en kort stund denne gang, men hyggeligt har det været. Hun har puttet med os oppe i sengen hver nat, det er altså lidt hyggeligt. Imorgen må jeg 'nøjedes' med kæresten igen, men mon ikke det nok skal gå ;)


3 kommentarer:

  1. "Friede for anden gang"?
    Hvorfor det?

    SvarSlet
  2. Fordi han første gang ikke havde andet end den ring af sølvpapir, som han havde lavet. Denne gang var vi på en lille picnic, da jeg havde fri fra arbejde, og den dag havde jeg glemt min ring derhjemme. (måtte ikke have den på, på job) Så han udnyttede chancen for at tage ringen med til mig, og 'fri for anden gang' med den rigtige ring.
    Håber der var svar nok, anonyme - hvem du end er :)

    SvarSlet