11 juni 2010

!!!!LUNTE ER FUNDET!!!!

Liiige som jeg havde lagt mig, for at slappe lidt af inden nattevagten, ringer min telefon, det er min skønne veninde, der fortæller at Lunte er fundet. Jubiiii!!! Det næste hun siger er så, at den familie der havde overtaget ham, havde sagt at kom hun ikke og hentede ham nu, ville de smide ham ud igen. (Der har været en masse negative ting med den omplacering, og det viste sig at de ikke ville have ham alligevel, efter han var stukket af. Magen til godt skuespil, siger jeg bare, jeg mødte dem nemlig, efter Lunte var stukket af, hvor de var så kede af det. NÅH.) Men Lunte er fundet, og min veninde er i dette øjeblik ude for at hente ham. Men hvad gør vi så herfra. Min veninde, som jo kun bor på 10 kvm med sin hund, kan kun have ham weekenden over, og finder hun ikke et hjem til ham i løbet af de dage her, så har hun besluttet at gå den lange og tunge vej til dyrlægen, og få ham aflivet. Vi kan ikke tage ham ind, da jeg tror af det vil stresse ham, med vores dyr. Inges kattehjem har også været oppe at vende, men de er overfyldte pt. og desuden, ville han ikke kunne holde ud at skulle være der heller. Han er som sagt en speciel kat, og han kan kun med meget få mennesker.
MEN, sidder der en derude, der mangler en dejlig, men lidt sær hankat i sit liv. En som kan give ham et trygt, kærligt og ikke mindst BLIVENDE hjem. Et sted hvor han er enekat - faktisk det eneste dyr i huset, og hvor han kan være udekat, åh, det ville bare være perfekt.
Lige nu er jeg dog bare glad for at han er fundet, han har godt nok tit været i min tanker. Så må vi se, hvad der kommer til at ske weekenden over...

***UPDATE***
Min gode veninde har valgt IKKE at lade Lunte blive aflivet. Hun er kommet frem til, at når han har overlevet 1½ måned uden ordenlig mad, og uden kærlighed, og han stadig er sit gamle jeg, så fortjener han, at der bliver fundet et godt, kærligt og ikke mindst blivende hjem, til ham. Så indtil da, har hun ham hos sig. Men endnu engang vil jeg opfordrer til, at i høre jer omkring, om der er en der kunne tænke sig at have Lunte boende. Give ham et dejligt og trygt hjem.

3 kommentarer:

 1. -Godt han er fundet ..
  -men hvor trist at han skal aflives.. ville ønske at vi kunne få en til kat i huset ..
  -håber at han får et godt hjem så det ikke bliver aflivelse der bliver løsningen..

  SvarSlet
 2. Han skal heldigvis ikke aflives alligevel. Min veninde har besluttet at beholde ham indtil hun finder det rette hjem. Når han kan overleve så længe uden noget som helst, og han stadig er sig selv. Så er han jo en figther og så skal han ikke aflives.

  SvarSlet
 3. Godt!! :D:D
  -er sikker på at han nok skal få et godt hjem :D:D

  SvarSlet