06 april 2010

Wupti doo, Bryllups-snak og Spise med Price!

Wupti doo! "ÅÅÅh, jeg er så glad i dag." SKØN dag i dag. Solen har skinnet hele dagen. Jeg har fået sat negle på idag, af hende her, og føler mig lige en tand mere feminin, end jeg gjorde med de nedbidte negle :) Jeg er virkelig en girly girl og jeg ELSKER bare at blive nusset om. Min neglepige lærte jeg at kende i forbindelse med at jeg tog kørekort for lidt over et år siden. Hun er nemlig kørelærers datter, og havde sat en liste op i teorilokalet om at hun havde nogle specielle priser for os elever, hvis vi havde lyst til at få ordnet negle osv. Neglepige er også uddannet makeup-artist og idag gik snakken (selvfølgelig) på næste års bryllup. ;) Og selvfølgelig er det da hende der skal lægge min makeup den dag. Iiiih, hvor jeg dog glæder mig mere og mere! Det er en MEGET mærkelig følelse som har indtaget min krop, det må jeg indrømme. En glæde, en spænding og en forventning om at det bare bliver en af de største ting der kommer til at ske for mig. Jeg er en "liste"-pige, og jeg kan skrive lister så lange om alt og ingenting. Og jeg har allerede skrevet en masse lister omkring brylluppet. SOM jo altså først skal være til næste år. Men det er vel okay at være i god tid... er det ikke? tihi.
Kommende husbond synes vidst jeg er i ALT for god tid, og jeg tror også at det hele bliver lidt større end selv HAN havde regnet med. Jeg tror faktisk slet ikke at han ved hvilke tanker jeg går med omkring bryllup. Men det er vidst også lidt selvforskyldt. Når jeg fortæller ham om mine idéer har jeg nemlig en mistanke om at han slet ikke hører efter. Og her til aften blev min mistanke til en realitet. For da vi sad og snakkede, siger han pludselig: "Jamen, det skal da slet ikke være så stort, vi holder det bare ude hos far." (min svigerfar) ... Eeerrrhhmm... Jamen... Han har i hvert fald ikke hørt min snak omkring hvor mange vi ca. bliver den dag. Jeg har lavet en hurtig gæsteliste, med de nærmeste, som vi begge gerne vil have med. Og hvor dejligt det end ville være "bare" at kunne holde det hele hos svigerfar, ja, så er der altså ikke plads. Desværre.Nåh, men det resulterede i lidt sure miner fra min side... Men nok mest over at han jo så slet ikke har hørt efter. Gad vide om han overhovedet ved hvad han har startet, da han friede? Tihi.
Min sure mine, fandt jeg ud af, passede PERFEKT til ugens afsnit af Spise med Price, nemlig Sur Sur Sur, mad med citroner. Synes nu rigtig godt om brødrene, de er så hyggelige og sjove at følge. Og så laver de jo fantastisk og spændende mad. Det er jo ingen hemmelighed at jeg er mest til desserter, så Adams tarte au citron, fik da også lige mundvandet til at løbe! MUMS! Sidder og leger med tanken om, om jeg skal afprøve opskriften imorgen måske... Vi får se. ;)

1 kommentar:

  1. Du må sige til, hvis du får brug for hjælp ang. menu, kokkerering, kagevalg, blomsterdekorationer, indbydelser, sang, musik osv. Har en god (og strid) organisator iboende, der før har hundset et bryllup sammen... Kan også godt lade sig gøre for små penge...
    Ang. lokaler: Forsamlingshuset i Båring er bedåååårende!!!
    - tæt på motorvejen, kun 1600 for hele huset inkl. køkken & scene... så hut jeg visker :-)

    SvarSlet