07 april 2010

Lykken er...

Lykken er... at sætte en vask over i sin HELT EGEN vaskemaskine!
Historien bag: Vi har snart boet i vores lejlighed i et år, men har ingen vaskemuligheder haft i ejendommen, indtil NU. I sidste uge ville skæbnen os så, at Kommende husbond havde en kammerat på facebook, der havde en vaskemaskine til salg i sin status. Vi blev hurtige enige om at den måtte vi bare eje. Så samme dag tog vi ud og købte vores helt egen vaskemaskine til 1200,-
Der har været lidt problemer med at få den sat til, men idag lykkedes det. Og jeg har nu sat den første vask over. Aaaah, tilfredsstillelsen ved at have sin egen vaskemaskine. (Det seneste år, har vi jo måtte ty til venner og familie, for at få vasket tøj).
Lykken er... at have fundet DAGEN hvor Kommende husbond og jeg, skal sige ja til hinanden.
Det bliver lørdag d. 2. juli 2011, hvor vi efter vores ja til hinanden, skal tilbringe dagen med familie og venner til ren og skær hygge.

Lykken er ...
når bedsteveninden skriver og spørger om det er for tidligt at købe bryllupsgaven ...og om hun må stå for noget nyt, noget lånt og noget blåt.

Lykken er ...
ægte kærlighed.
...at have følelsen af at være nyforelsket, især efter 7 ½ år sammen. Hvem havde regnet med at finde sin soul-mate som 15-årig på et efterskoleophold.

Synes simpelthen den er så sød, den her...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar