27 april 2010

What to do, what to do...

Tirsdag aften, alene hjemme, næsten... Tosserne er her jo også. Men de er yderst kedelige, de har nemlig truffet et valg, et valg om at sove... Tss tss. Så kan madmor her, bare sidde og glo.
Kommende husbond er taget op til en kammerat, selvsamme kammerat som han har siddet og spillet computer med, stort set hele dagen. Men næh nej, det er ikke nok, de skal da også ses. Hehe. De er værre en et par små tøser de to. Men lad dog drengene :)
Så kan jeg da få alene-tid med Brødrene Price og DUM, efter en meget mystisk dag.
Dagen startede egentligt meget godt, sov lidt længe, stod op og satte musik på, og gik så i gang med en meget tiltrængt rengøring her i hyblen. Den fik ikke for lidt da, med højt musik, mig der skråler med, alt imens jeg trisser rundt og støver af. Kommende husbond havde fri lidt før tid idag, og kom hjem og hjalp med resten. Der var både enorme mængder af vasketøj og dyrenes bur der skulle ordnes. Det er egentligt ufatteligt, at der kan være så meget vasketøj, stadigvæk, selvom vi har fået vores egen vaskemaskine. Det er måske ikke gået helt op for os endnu. Dyrenes bur fik også en ordenlig omgang, DEJLIGT - og også vældig tiltrængt!
Her er helt rart at være igen. SKØNT!
Kort efter hele rengørings-seancen, fik jeg det meget hurtigt, meget dårligt, med opkast og det hele. Rigtig øv! Så den korte aftale med veninde jeg havde, måtte aflyses, og jeg krøb i seng og fik mig en lang lur. Vågnede op ved at min mave brokkede sig over at være tom, og så hundefrøs jeg. Men et varmt bad, og lidt mad har hjulpet på det hele. Nu sidder jeg her i sofaen med dynen og fjernbetjeningen. Og her har jeg planlagt at skulle være resten af aftenen. Basta bum.

Ps. Jeg ønsker mig inderligt en ny støvsuger. Billedet viser meget godt, hvordan det går hver gang den skal tømmes, det er nemlig en poseløs støvsuger, som jo faktisk er alt andet end praktisk, når man som mig har støv-allergi. Så blev jeg så meget klogere.

2 kommentarer:

  1. Min støvsuger er nok ikke meget bedre, jeg har nemlig selv lige klunset mig til en aflagt fra svigerforældrene - men du er velkommen til at få den aflagte med hjem;)

    SvarSlet
  2. Så stor en kuffert tror jeg ikke jeg har, skal jo i forvejen have meget andet med hjem :)
    Ellers tak for buddet :)

    SvarSlet