20 april 2010

Forårsvejr ... hvor?

"Foråret er kommet" - "Sommeren er på vej" - "Solen skinner, røde kinder" ... Bare ikke lige her i byen idag. Dagen har bestået af gråvejr, regn, kulde og SLUD. Ja, ja. Ingen sol og sommer, og lun forårsdag her. April når det er bedst... tss.
Vejret skulle dog ikke holde os tilbage herhjemme, fra at overholde vores aftale, som skulle træde i kraft idag. Vi havde aftalt at vi skulle i gang med at løbe idag. Og det kom vi også. Ikke langt, og ikke sååå imponerende, MEN vi kom afsted og kom I GANG. Og det er altså det vigtigste. Jeg er så stolt af mig selv - (også af Kommende husbond, men han var ikke i så dårlig form som han troede)
... Men det var jeg. For dælan, jeg er bare ALT andet end i form. (Jo, KAGEFORM, som min søde svigermor skrev til mig på FB.) - Men vi er kommet i gang. Vores plan er at løbe 3 x om ugen. Og så skal kosten ellers også ændres lidt. - Og så lever vi i en drøm om, at vi nok skal få smidt de mange ekstra kilo inden bryllupstid, næste år. Det burde nok godt kunne lade sig gøre.

"I regn og slud, skal Hr. og kommende Fru Larsen ud!"

1 kommentar:

  1. Lyder som en god idé, bare vi var nogle der også kunne sige det til sig selv, og holde det.. ret fantastisk! (:

    SvarSlet